fbpx
ORA har i foråret plads til praktikanter med stor interesse for den nyeste musik fra vækstlaget og for formidling og/eller projektledelse, og som har lyst til at være en del af et spændende musikteam.

Som praktikant hos ORA får du mulighed for at arbejde med enten PR/kommunikation eller projektledelse og hele processen fra strategi, planlægning og fundraising over udførelse og implementering til evaluering og rapportering. Du vil komme til at være en del af en organisation, der befinder sig centralt i musikkens vækstlag, og du vil få en brugbar og lærerig praktikperiode, der giver praktisk erfaring i musikbranchen.

 1. Kommunikations-praktik
  Vi leder efter personer med stor interesse for formidling og musik, som vil være med til at løfte kommunikationsopgaverne ift. organisationen og projekterne, bl.a. UHØRT og Musikerdage og et helt nyt og stort projekt, som bliver en game changer for de danske vækstlagsartister de kommende år. Arbejdsopgaverne vil generelt spænde bredt, men der vil være fokus på både den overordnede kommunikationsstrategi, samt på web og sociale medier.

Arbejdsopgaver:

 • Formidling af nyheder og projekter på web og sociale medier – inkl. artikelproduktion til ora.dk og vækstlagsmagasinet Mer’ Monitor.
 • Videreudvikling af ORAs kommunikations- og brandingstrategi på web og sociale medier
 • PR-strategier ift. partnerskaber og sponsoraftaler
 • Arbejde i wordpress og med ORAs sociale medier (FB og Insta)
 1. Projekt-praktik
  Er du typen, der brænder for at planlægge og afvikle events og koncerter, så vil din praktikperiode passe godt hos os. Vi har en række eksisterende (bl.a. UHØRT og Musikerdage) og nye projekter, som skal hhv. evalueres/videreudvikles eller helt påbegyndes. Hvis du gerne vil blive bedre til event-management, projektledelse, projektplanlægning, økonomistyring, fundraising, osv., så får du mulighed for at afprøve dette hos os midt i vækstlagsmusikkens maskinrum.

Arbejdsopgaver:

 • Konceptudvikling og planlægning af koncert- og eventprojekter, m.m.
 • Afvikling og evaluering af projekterne
 • Videreudvikling af brandingstrategi
 • Strategi ift. partnerskaber og sponsoraftaler

OM ORA

ORA er vækstlagets landsorganisation, samt organisation for landets øvelokaler og musikforeninger – og alle andre steder, hvor vækstlaget befinder sig. Vi er en ambitiøs og meget aktiv organisation, som konstant har en masse projekter i gang og ikke mindst nye på tegnebrættet. Vi arrangerer desuden et hav af koncerter – og har lavet hele 2.100 af dem de seneste 14 år.

ORA arbejder for musikerne på flere forskellige måder. Bl.a. som initiativtager til og arrangør af en lang række koncerter og arrangementer, bl.a. UHØRT Festival, Musikerdage, Plekter, AuditionDays, og mange flere (læs mere på www.ora.dk).

Vilkår for begge praktikstillinger:
Praktikkerne er for studerende, der er i gang med en fagligt relevant uddannelse og søger studiepraktik.
Arbejdstiden pr. uge kan variere i forhold til dit studies krav – men som udgangspunkt vil den ligge på 30-37 timer om ugen fra ca. 15. januar 2021 til omkring sommeren 2021.
Praktikforløbet er ulønnet, men vi dækker relevante transportomkostninger.
Arbejdssted: ORAs kontor i indre København.

Motiveret ansøgning og CV sendes til praktik@ora.dk. Der er deadline mandag d. 23. november 2020 kl. 12.00. (NB! Har du spørgsmål, kan du desuden kontakte Jesper fra ORA på 4072 9844)