fbpx

ORA har igennem årene været tovholder på en række projekter der på den ene eller anden måde har givet læring til den rytmiske amatørmusikscene.

Foruden nedenstående projekter har ORA afviklet utallige workshops, foredrag, netværkscaféer, og meget andet i hele landet.

2007-2012

LET’S GO LIVE

Tekst TBA

2008

MUSIKKEN I RAMPELYSET

Tekst TBA

2009-2010

SCHOOL ROCKS

Tekst TBA

2011-2013

BLUE SPOT

ORA har samarbejdet med SPOT Festival om en række scener under betegnelsen BLUE SPOT, der blev afholdt ifm. festivalen i Aarhus.

Det begyndte i 2011, hvor BLUE SPOT bestod af otte barer og spillesteder i Skolegade i Aarhus, hvor en række af landets byer hver især havde deres egen scene til at præsentere den lokale musik. BLUE SPOT var således en venskabelig by-battle, eller ‘city clash’, som det blev kaldt.

I 2012 rykkede BLUE SPOT sammen med resten af festivalen ind på Godsbanen, hvor der var fire by-scener á la året før, samt en international scene for bands fra talent-udvekslingssamarbejdet EXCITE, som ORA er en del af.

I 2013 afholdtes BLUE SPOT igen på Godsbanen, hvor to scener viste 12 spændende danske talenter + årets fire EXCITE-bands.

KOMMENDE ARRANGEMENTER

There are no upcoming events at this time.

SENESTE NYT

Læs den spritnye udgave af Mer’ Monitor! 48

Læs den spritnye udgave af Mer’ Monitor! 48

Musikerbladet Mer’ Monitor er på gaden med nye spændende artikler.

Du kan bl.a. læse om hvad et imposter syndrom går ud på – noget som i værste fald kan stoppe en musikers karriere.
Læs desuden hvor essentielle kernefrivillige er på festivaler såsom UHØRT.

læs mere