fbpx

AUDITIONDAYS

Foto: Sebastian Falck Stigsby

Til AuditionDays spiller du koncert på ca. 25 min. med originalmusik og får sidst på aftenen sparring og bandcoaching af et panel bestående af etablerede musikere og branchefolk.

AuditionDays er altså både en koncertaften og et coachingforløb, hvor du som musiker vil få konstruktiv feedback fra aftenens bandcoaches – hvilket kan rykke dit band til nye steder hen. Med andre ord er det en unik mulighed for at få andre øjne på jeres musik og liveperformance.

Aftenens bandcoaches kan være erfarne musikere, bookere, pladeselskabsfolk, producere, m.fl.. Coachingen kan – afhængigt af netop dine el. dit bands behov – bl.a. komme ind på: stage performance, udtryk, sammenspil, tekniske færdigheder, komposition og sangskrivning, stil, publikumskontakt osv.

Du får 30 minutter i enerum med aftenens coaches, som giver feedback på din el. jeres koncert, men der er også tid til sparring om bandets fremtidsplaner og til at få svar på spørgsmål om musikbranchen.

Alle rytmiske genrer er velkomne.

ANSØGNING

AuditionDays har to årlige ansøgningsrunder. Du vil automatisk få besked om dette, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev her.

Du vil få besked, om du er udvalgt til touren, inden d. 15. marts.

Koncertdatoer i foråret:
18. marts – Paramount Roskilde – Roskilde
12. april – EKHO EKHO – København
13. april – Musik Loppen – København
13. april – MONO – Aarhus
22. april – Paramount – Roskilde
04. maj – EKHO EKHO – København
11. maj – Richter – Gladsaxe
11. maj – Stars – Vordingborg
13. maj – Musikhuzet Bornholm – Rønne
13. maj – KONFUS – Esbjerg
24. maj – Maskinhallen – Frederikshavn
25. maj – MONO – Aarhus
27. maj – Studenterhuset – Odense
08. juni – Den Runde Pavillon – Brønderslev
Ansøgningsrunden er lukket!

 

OM AUDITIONDAYS

Grundstenen til AuditionDays blev lagt tilbage i 2006 i samspil mellem ORA og ROSA. Idéen opstod som et alternativ til de kommercielle musikkonkurrencer. I stedet for at gøre musik til en sport med tabere og vindere, ønsker ORA med AuditionDays at styrke alle de deltagende bands.

AuditionDays består af en koncertaften med tre til fire vækstlagsartister, der spiller en showcase-koncert af knap en halv times varighed. Efter koncerten modtager hver artist individuel coaching af to til tre kapaciteter fra den danske musikbranche. De forskellige coaches bliver specifikt udvalgt efter hvilke bands el. solister, der spiller på aftenen. Panelet kan bestå af professionelle musikere, bookere, anmeldere, pladeselskabsfolk, performance-coaches, producere, kulturpersonligheder, radioværter, musikeksperter, osv.

Koncerten skal ses på lige fod med alle andre koncertarrangementer. Man er således selv en vigtig brik til at få fyldt spillestedet med interesserede publikummer, der kan give den interaktion som er altafgørende for en brugbar feedback.

Det er vores erfaring at artister, ved at få påpeget deres stærke og svage sider af vores coaches, kan arbejde mere målrettet og fokuseret mod at nå deres mål. AuditionDays er dermed en håndsrækning, der skal sætte ekstra skub i karrieren.

DÆKNING AF TRANSPORT- UDGIFTER

Som udgangspunkt gives der primært transportrefusion til den artist der tager baggear med. Men der kan laves særaftaler, hvis skulle være et behov.

Få refunderet dine udgifter ved at udfylde nedenstående ark og sende til ora@ora.dk, sammen med evt. kvitteringer.

KOMMENDE ARRANGEMENTER

There are no upcoming events at this time.

FØLG ORA

HAR DU SPØRGSMÅL?

Hvis du har spørgsmål angående AUDITIONDAYS, så skriv til: anna@ora.dk.