fbpx

Foto: Anders Berg / Carsten Holm og Sebastian Wolff på Musikerdag KBH 2020

NÆSTE MUSIKERDAG

There are no upcoming events at this time.

Musikerdage er inspirationsdage for alle jer musikere, der drømmer om en fremtid indenfor musikken.

Musikerdage er fyldt med inspirerende talks og andet indhold om, hvad du skal være opmærksom på som musiker, der tager karrieren seriøst.

Mød bl.a. bookere, producere, sangskrivere, managere, professionelle musikere, bandcoaches, A&Rs og andre branchefolk. Og selvfølgelig en masse andre musikere, du kan networke med.

Musikerdag er en dag med musikalske indslag, networking og vidensdeling. Det er en platform, der giver information om musiklivets mange facetter, på et kreativt, et professionelt og et teknisk niveau.

Arrangementet skal give en super oplevelse med højt fagligt niveau og en masse ny viden, som alle musikere kan bruge i deres fremtidige musikalske liv.

Arrangementets indhold er tilrettelagt på baggrund af tilbagemeldinger fra en lang række musikere og fra de tidligere afholdte Musikerdag-arrangementer, og indslagene er således valgt med udgangspunkt i musikernes konkrete behov.

Indholdet er inspirerende for folk fra flere aspekter af musikbranchen og alle er velkomne. Derfor er niveauet højt, men der vil ikke blive talt hen over hovedet på folk, da den primære målgruppe er de musikere, der er nye i branchen.

Indholdet er en god blanding af inspirerende, kreativt udfordrende, lærerige, nørdede og dybdegående emner. Publikum skal opleve og lære noget nyt, som gør dem til mere professionelt tænkende musikere, de skal blive engageret og de skal have noget med hjem.

Vi kommer vidt rundt om musikbranchen, og håber at kunne give så bred oplysning, som det er muligt på én dag.

MUSIKERDAG ER TILBAGE I ODENSE!

Vi gentager nu den lækre inspirationsdag, hvor du kan møde spændende folk fra musikbranchen, bl.a. bookere, sangskrivere, bandcoaches og andre musikere.

Musikerdag Fyn er for alle jer vækstlagsmusikere, der drømmer om en fremtid indenfor musikken. Musikerdag Fyn er fyldt med inspirerende talks og andet indhold om, hvad du skal være opmærksom på som musiker, der tager karrieren seriøst.
Mød bl.a. bookere, producere, sangskrivere, managere, professionelle musikere, bandcoaches, A&Rs og andre branchefolk. Og selvfølgelig en masse andre musikere, du kan networke med.
Vi regner med 120 musikere i løbet af dagen.

Få desuden taget professionelle bandfotos, få feedback på din musik af erfarne branchefolk, eller få et tjek af din PR-pakke af eksperter.

Dagens vært: Henrik Baastrup Aagaard

_____________________________________________________________________

// TID & STED //
Lørdag d. 25. marts 2023 kl. 11.30 – 17.00 på Frølageret/Kulturmaskinen, Farvergården 7, 5000 Odense C.

_____________________________________________________________________

// BILLETTER //
Billetter koster kr. 75,- (+ gebyr):
bit.ly/Musikerdagfyn2023

_____________________________________________________________________

// PROGRAM //
– KL. 11.30: DØRENE ÅBNES
– KL. 12.00: VELKOMST
– KL. 12.10-12.45: HVORDAN BOOKER MAN EN TOUR (TALK)
Langt de fleste musikere drømmer om en masse koncerter og at komme på tour. Men hvad skal man gøre for at få succes med at stable en tour på benene? Hvilke tanker skal man gøre sig inden, og hvad skal man gøre omkring logistikken og økonomien? Og hvad er forskellen mellem touring for et etableret navn og for et ukendt navn, der skal gøre det hele DIY?
På Musikerdag Fyn kan du blive klogere på dette i en talk med musiker Rikke Emilie List fra Konvent og Mathias Binder fra PDH Music.
– KL. 13.00-13.30: MØD MUSIC SUPERVISOREN (TALK)
At finde den rette musik, der kan forstærke ideer, stemninger og følelser, er vigtigt for alle audiovisuelle produktioner, da musik ofte spiller en afgørende rolle for den samlede oplevelse.
Andreas Mølbak Henriksen har de sidste 8 år arbejdet som Music Supervisor hos Upright Music, hvor han har hjulpet med at finde den rette musik til flere hundrede reklamer, spillefilm og tv-serier/programmer.
– KL. 13.45-14.25: FRA TALENT TIL KARRIERE (TALK)
Mange artister oplever ofte opstarten på deres karriere som et noget tilfældigt og kaotisk forløb, hvor der skydes i alle retninger i håbet om at få opfyldt drømmene om en musikkarriere. Den tilgang kan desværre tit ende med at blive et problem eller benspænd for kunstnerne på den lange bane.
I denne talk får vi besøg af Johannes Dybkjær Andersson fra Bandakademiet, der vil give et indblik i Bandakademiets metode “Ready Aim Fire”, som både handler om at hjælpe artisterne med at undgå at skyde sig selv i foden og med at ramme plet, når de er klar til det.
Det handler også om Bandakademiets forløb “TRETRINS-RAKETTEN”, en række konkrete aktiviteter i 3 trin, der skal hjælpe artisterne med at få den bedst mulige start på en bæredygtig kunstnerisk og kommerciel karriere.
Talken er for dig, der har ambitioner og ønsker om en karriere som skabende og udøvende kunstner, og som gerne vil have lidt inspiration til rejsen fra talent til karriere.
– KL. 14.25: NETVÆRKSTIMEN PRÆSENTERES
– KL. 14.30-15.30: NETVÆRKSTIMEN
Mød alle de tilstedeværende branchefolk, de andre musikere og forskellige musikorganisationer på Musikerdag Fyn og skab nye kontakter. Måske dagens vigtigste indslag?
Faktisk synes vi, Netværkstimen er så vigtig, at vi rydder hele programfladen, mens der er netværkstime, så du ikke behøver at gå glip af noget imens.
Her kan du få en 1-til-1 snak med de mange branchefolk og bliver klogere.
– KL. 15.30-16.10: TEAMET BAG ARTISTEN (TALK)
Langt de fleste etablerede artister har i en eller anden form et team bag sig.
Både til at udvikle på profilen, musikken og brand’et og til at indgå i tæt samarbejde for at få karrieren i den rigtige retning.
Men hvad laver folkene bag artisten egentlig helt konkret?
Hvad er teamets kerneopgaver, og hvad er faldgruberne?
Og hvordan fungerer processen med at udvikle en ny artist eller videreudvikle på en etableret artist?
I denne talk tager vi en snak om dette med to meget erfarne musikbranchefolk, Christian Skjølstrup fra Glass Management og Louise Leitner fra United Records/Universal
– KL. 16.20-17.00: ARTIST TALK M. PATINA!
Vi runder Musikerdag Fyn af med et besøg af bandmedlemmer af PATINA, der kommer forbi til en snak om karrieren og skridtene indtil i dag, om valg af samarbejdspartnere, dos og don’ts, osv…
Vi glæder os til at høre om deres rejse so far.
– Kl. 17.00: DET OFFICIELLE PROGRAM ER SLUT.
Det er dog muligt at fortsætte snakken lidt over en øl/vand i baren.
___________________________________________________________________
Sideløbende med programmet kan du deltage i feedback-sessions, møde forskellige musikaktører, få lavet musiker-høreværn, gå i baren, netværke, etc..
Sideløbende program:
11:30-17:00: Foto-sessions m/ professionel bandfotograf (se nedenfor)
11:30-17:00: Feedback-sessions m/ udvalgte branchefolk (se nedenfor)
// BOOK EN FOTO-SESSION m. professionel bandfotograf Morten Rygaard.
På Musikerdag Fyn har du og bandet mulighed for at få lavet nogle helt nye og lækre pressefotos til jeres promo, SoMe, web, osv..
Book en fotosession med bandfotografen (egenbetaling for en session kun kr. 500,- (som skal betales UDOVER entréprisen)).
Ansøg om en session hér (deadline d. 20/3:
https://bit.ly/3KHIyOQ
// BOOK EN FEEDBACK-SESSION //
Vi tilbyder i år mulighed for at booke individuelle feedback-sessions om specifikke emner, så du kan komme på rette vej med dit og bandets musikprojekt. Hver session er 30 min., og du kan få råd og vejledning eller feedback inden for følgende områder:
• Få feedback på selve musikken
• PR og kommunikationsstrategi
• Bandøkonomi
• Udgivelse, sync og alt deromkring.
• Booking
• Management
• Karriereplanlægning
• Opbygning af netværk
• Projektstyring og fundraising
Book en tid hér (deadline d. 20/3):
https://bit.ly/3KUdFGO
// BILLETTER //
Koster kr. 75,-
_____________________________________________________________________
Musikerdag Fyn 2023 er arrangeret af ORA og Kulturmaskinen.
Begge arbejder for og med musikere.
Arrangementet er desuden støttet af Statens Kunstfond.

 

___________________________________________________________________

– MØD ORGANISATIONERNE
Du kan også møde forskellige brancheorganisationer, som kan rådgive i alt, samt blive klogere på instrumentforsikring, fundraising, udgivelser, spillejob og faldgruber, som man skal være opmærksom på.

Mød bl.a. ORA og UHØRT.

___________________________________________________________________

Se merepå www.ora.dk/musikerdage

(Se desuden mere i FB-eventet: https://www.facebook.com/events/1262471084307626)

___________________________________________________________________

Musikerdag Fyn 2023 er arrangeret af ORA og laves i samarbejde med Kulturmaskinen.
Alle arbejder for og med musikere.
Er desuden støttet af:
– Statens Kunstfond
– Tuborgfondet

#statenskunstfond #kunstgørenforskel

GALLERI

Se billeder fra Musikerdag i Vega, København, 2020

NÆSTE MUSIKERDAG

There are no upcoming events at this time.

TIDLIGERE

MUSIKERDAGE