fbpx

Foto: Anders Berg

Find inspiration, bliv klogere på musikbranchen, og læs en masse musikerrelevante artikler.

Mer’ Monitor! bliver udgivet af Musikforeningen Mono i samarbejde med ORA samt musikforeningerne EKHO EKHO og Kansas City.

’Lige om lidt opdager de at jeg ikke kan en skid’? Netop den tanke er ikke sjælden blandt musikere og andre kreative, ifølge mental træner Gitte Karvonen. Hun kalder det imposter syndrom og hører i kategorien præstationsangst. Imposter syndrom er blot en af de mange problematikker der kan ramme musikere og i værste fald stoppe karrieren. I vores interview med Gitte Karvonen, følger vi op på udfordringerne i en branche, der er hård ved sine medlemmer.

Vi kigger også nærmere på et projekt, som vil gøre Europa til dit hjemmemarked og dermed markant udvide dit potentielle publikum. Projektet er støttet af Europakommissionen og kommer med sine anbefalinger i starten af 2022.

Og så skal du møde A Mess, aka Dorte Hartmann. Hun har gravet dybt i sig selv og genstartet karrieren med et markant udtryk. Moe sidder på bagsiden og tænker stort… og du er velkommen i Mer’ Monitor! 48.

Du finder alle de tidligere udgaver af Mer’Monitor på Issuu.

« 1 af 3 »

(De første 11 magasiner finder du på Monos hjemmeside her)

SENESTE NYT

Læs den spritnye udgave af Mer’ Monitor! 48

Læs den spritnye udgave af Mer’ Monitor! 48

Musikerbladet Mer’ Monitor er på gaden med nye spændende artikler.

Du kan bl.a. læse om hvad et imposter syndrom går ud på – noget som i værste fald kan stoppe en musikers karriere.
Læs desuden hvor essentielle kernefrivillige er på festivaler såsom UHØRT.

læs mere

FØLG OS