fbpx

jan 11, 2021

UHØRT Festival 2021 løber af stablen d. 20. – 21. august 2021.

2020 var coronaens år, men UHØRT Festival formåede, som én af de eneste, alligevel at afholde en festival. Nu ser vi mod lysere tider og håber at kunne afholde en festival helt uden restriktioner i 2021.

Når UHØRT Festival for 9. gang løber af stablen i København d. 20. – 21. august 2021, er det – forhåbentligt – med omkring 2.000 mennesker og ca. 40 nye danske navne, der fylder pladsen og scenerne med masser af energi, begejstring, nærvær og ikke mindst et hav af fede koncerter indenfor forskellige musikgenrer. UHØRT har fokus på den ALLERNYESTE musik, som kan bryde igennem på den danske musikscene. Ansøgningsrunden starter til februar.

Der er åbnet op for et Facebook-event hvor man kan tilkendegive sin deltagelse til UHØRT Festival 2021. Det bliver forhåbentligt en festival der kan afvikles på samme måde, som det er gjort alle år før 2020. For som Emil Grønkær Svendsen (der sad i sidste års lytteudvalg) kommenterer i en årsberetning fra UHØRT Festival 2020:

Livemusiks eksistensberettigelse ligger i mødet mellem kunstner og publikum – ellers kunne man bare skrue op på anlægget derhjemme.

Læs beretningen i Mer’ Monitor! #44 her.

Livemusikken er i stigende grad en essentiel faktor for den allernyeste musik. Det er med en liveoptræden at man som artist har mulighed for at vinde publikums gunst, det kan være noget sværere på en indspilning. Gå derfor ind og støt op om festivalen, uanset om du er musiker eller blot musikinteresseret.


Billeder fra UHØRT Festival 2020

SENESTE NYT

Læs den spritnye udgave af Mer’ Monitor! 48

Læs den spritnye udgave af Mer’ Monitor! 48

Musikerbladet Mer’ Monitor er på gaden med nye spændende artikler.

Du kan bl.a. læse om hvad et imposter syndrom går ud på – noget som i værste fald kan stoppe en musikers karriere.
Læs desuden hvor essentielle kernefrivillige er på festivaler såsom UHØRT.

læs mere
Mer' Monitor! 46

Her kan du læse den nyeste udgave af bladet Mer’ Monitor!, som bliver udgivet af musikforeningen Mono i Aarhus i samarbejde med ORA.