fbpx

dec 11, 2020

Kunne du godt tænke dig at undervise unge bands og sammenspilshold i komposition og kreativitet, så er bogen Banddoktor et must.

Igennem mere end 10 år har Grobund Bandakademi samlet erfaringer og viden til udformningen af Banddoktor. Formålet med bogen er at inspirere andre musiklærere med en skabende tilgang til musikundervisning. Den giver både et indblik i dynamikker der er i spil mellem bands og banddoktorer, og hvilke faser man skal igennem for at tilgå det at arbejde med det skabende element i musikundervisningen.

Få et indblik til Grobunds banddoktor metode i videoen herunder:

Første oplag af bogen forsvandt på bare 2 dage, men nu er det igen muligt at bestille en masse eksemplarer hjem til jer selv og jeres musikskoler, gymnasier, høj- efter- ungdoms- (osv.) skoler!

Bogen er GRATIS men det koster en lille smule at få bogen tilsendt. Bestil den her: grobundbandakademi.dk/banddoktor.

Du kan også læse den online herunder:

Bogen er skrevet af banddoktorerne ved Grobund Bandakademi: Jens Munch Nikolaj Bugge, Tejs Dragheim og Frej Lesner.

ORA har støttet op omkring bogen økonomisk.

SENESTE NYT

Frekvens Tour sender 9 bands på turné i september!

Frekvens Tour sender 9 bands på turné i september!

På torsdag d. 9. september starter Frekvens Tour 2021. Her skal 9 udvalgte midtjyske bands prøve kræfter med de etablerede scener i hele midtjylland. Frekvens Tour er et målrettet forløb for vækstlaget, der udspringer af et netværkssamarbejde mellem 9 spillesteder med...

læs mere
Tilmeld dig POPKORN NORDIC 2021!

Tilmeld dig POPKORN NORDIC 2021!

Vil du/I møde den danske og svenske musikbranche og spille på nogle af de store scener? Så er det nu, at I skal ansøge til POPKORN NORDIC!
Ansøgningsfrist d. 15. august 2021.

læs mere
Mer' Monitor! 46

Her kan du læse den nyeste udgave af bladet Mer’ Monitor!, som bliver udgivet af musikforeningen Mono i Aarhus i samarbejde med ORA.