fbpx

Få rabat på bogen ‘Ud Over Scenekanten’

Skal du/dit band blive bedre til ‘eje’ scenen under jeres koncerter? Er du i tvivl om, om du skal tale mellem numrene eller ej – og hvad du overhovedet skal sige? Kan man overhovedet planlægge en måde at optræde på, uden at det virker for unaturligt og indstuderet?

Hvis du er interesseret i at blive klogere på disse ting, så er det nu blevet meget nemmere. ORA har indgået en samarbejde med den erfarne performance-coach Kristian Koch, der i november 2016 udgav bogen “Ud Over Scenekanten”. Det er muligt for ORAs medlemmer at købe den anmelderroste håndbog for bands for blot kr. 299.- (kr. 325.- inkl. forsendelse) (Normalprisen er 399,-).

Kristian Koch er bl.a. bandcoach til vores AuditionDays-koncerter og har hjulpet et utal af bands med at komme ud over scenekanten. Hans erfaringer er nu udmundet i en yderst lærerig håndbog.

I denne bog samler Kristian Koch for første gang sin filosofi og sin metode. Bogen henvender sig til alle rytmiske musikere – uanset om de er bandmedlemmer eller solister – der ønsker at gøre deres koncerter mere spændende, unikke, troværdige, frie og især mere musikalske. Kristian Koch præsenterer en stribe håndgribelige værktøjer, som kan tages direkte med i øvelokalet og bruges på scenen.

Obligatorisk læsning for alle bands”, skrev Gaffas anmelder Hansen i en 6-stjernet anmeldelse.

“Den er skrevet i øjenhøjde med bands, men med en tydelig viden og ekspertise bag ordene. Den kan læses hurtigt og vendes tilbage til igen og igen. Jeg forudser, at den bliver obligatorisk ved samtlige nye bands’ koncertplanlægning fremover.” (læs hele anmeldelsen)

Læs mere på www.kristiankoch.dk

FLERE MUSIKERTILBUD

Medlemskab gælder for et år ad gangen og koster kr. 300,- årligt (dog kun kr. 200,-, hvis du er under 25 år).

KONTAKT ORA

Du kan kontakte os via nedenstående formular eller sende en email til ora@ora.dk.

Tlf.nr.: 4072 9843

Adresse:
Farvergade 27A, 2. sal
1463 København K

Mer' Monitor! 46

Her kan du læse den nyeste udgave af bladet Mer’ Monitor!, som bliver udgivet af musikforeningen Mono i Aarhus i samarbejde med ORA.