fbpx

Refshalen Festival bliver til UHØRT

Siden 2010 har Refshalen Festival præsenteret det københavnske vækstlag for et nysgerrigt festivalpublikum.
Sådan er det også den 10. august i år, men nu er det ikke kun det københavnske vækstlag, som står på scenerne. Festivalen har skiftet navn til UHØRT og bliver fra i år et landsdækkende initiativ, og det er nu muligt for alle interesserede bands og solister at få en plads i festivalprogrammet.
“Uhørt inviterer igen i år morgendagens bands ud af øvelokalerne og ud i sommersolen, når festivalen til august er klar med fjerde udgave,” fortæller festivalkoordinator Stine Albrechtsen og fortsætter.
“UHØRT er dermed Danmarks første landsdækkende vækstlagsfestival, hvor det er vækstlaget selv, der er initiativtager. Altså en festival fra vækstlaget til vækstlaget.”
Udover de danske bands samarbejder arrangørgruppen, der udover ORA og øvelokaleforeningen Refshalen også består af landets øvrige øvelokaleforeninger, ligeledes med lignende foreninger i Sverige, Norge og Tyskland, som også vil stille med et band eller en solist.
Det forventes, at 2.000-2.500 publikummer i løbet af dagen besøger festivalpladsen på den gamle B&W-grund på Refshaleøen. De optrædende bands vil udover en stor oplevelse desuden få råd og vejledning af professionelle bandcoaches på baggrund af koncerten.
”Festivalen repræsenterer musikere, der stadig har et stykke vej op ad udviklingsstigen. Derfor vil vi gerne give de optrædende bands mulighed for at få en håndfuld konstruktiv kritik med hjem i gigbaggen, og vores tidligere erfaringer fortæller da også, at det er noget, musikerne får rigtig meget ud af,” slutter Piet B. Bendtsen, der er daglig leder af øvelokaleforeningen Refshalen.
UHØRT åbner snart for bookingansøgninger for alle interesserede. Det og meget andet kan du holde dig opdateret om på nedenstående link.

UHØRT