fbpx

ORA på SPOT Festival

ORA er stærkt repræsenteret på årets SPOT festival. Foruden en fødselsdagsreception, er ORA medarrangør på UHØRT Festivals dayparty og EXCITE projektets danske visit. Her spiller i alt 6 fantastiske upcoming bands.

Læs mere om arrangementerne herunder.

 


Fødselsdagsinvitation_Nyhedsbrev

ORA fejrer 10 års fødselsdag

ORA blev dannet i 2006 og fylder dermed 10 år i år. Vi har optalt alle de projekter og arrangementer, som ORA har arrangeret i løbet af dette årti.
Resultatet viser mere end 1400 koncerter med over 800 forskellige bands, 400 bandcoaching sessions, på over 100 spillesteder og festivaler landet rundt!

For at markere fødselsdagen, inviterer vi alle spillesteder, øvelokaleforeninger, samarbejdspartnere mv. til reception imorgen, fredag d. 29. april, kl. 16-18 på SPOT Festival i Aarhus.

Det foregår på Balkonen i SCC, hvor vi vil være vært for lidt mad og drikke – Se mere på vores Facebook event

UHØRT Festival dayparty

Teltpælene plantes for første gang i den Aarhusianske musikmuld, når UHØRT indtager SPOT Festival – på cocktailbaren Fidel’s ved Åen lørdag d. 30. april!

UHØRT Festival giver den nyeste, danske musik mulighed for at spire og har fokus på udvikling i musikken, den gode live performance og at alle kunstnernes unikke drive og potentiale bliver sat i spil.

I forbindelse med SPOT festival vil UHØRT gerne sætte fokus på nogle af de bands, som tidligere har spillet på festivalen. Derfor præsenteres 4 af de fantastiske kunstnere, der spillede på sidste års UHØRT Festival:

12:30: Dørene åbner
13:00 / SHY SHY SHY (indie/synth-pop)
14.15 / MØL (Shoegaze/metal)
15.30 / DEADPAN INTERFERENCE (noiserock)
16:45 / MANUS NIGRA (hip hop/trip hop)

GRATIS ENTRÈ!

Læs mere på facebook

EXCITE koncerter

Årets EXCITE tour starter på årets SPOT Festival. ORA er stolte over at kunne præsentere to af de bands, der er med i talentprogrammet i år, svenske Kelvin og norske The Kendolls. Shy Shy Shy som er en del af EXCITE programmet senere på året, spiller deres egen SPOT koncert på VoxHall.

SPILLEPLAN:
16:00 / Åbne Scene – Godsbanen: KELVIN (Electro pop)
17:00 / VoxHall: SHY SHY SHY (Præsenteret af SPOT)
17:15 / Åbne Scene – Godsbanen: THE KENDOLLS (Rock’n’roll/punk)

EXCITE projektet er et samarbejde mellem partnere fra 9 lande, som stræber efter at give talentfulde artister og bands nye koncertmuligheder og turnéerfaring – www.excite-music.eu

Læs mere på facebook

******