fbpx

aug 6, 2020

Bands i alderen 15-25 år muligheden for at prøve kræfter med professionelle spillesteder i hele midtjylland, når Frekvens Tour løber af stablen til september.

Frekvens Tour er et målrettet forløb for vækstlaget, der udspringer af et netværkssamarbejde mellem 9 spillesteder med støtte fra Region Midtjylland og ORA. I forløbet får de 9 udvalgte bands lov til at spille 3 koncerter på professionelle spillesteder i september 2020. Op til koncerterne bliver deltagerne præsenteret for en række forskellige workshops i alt fra sceneperformance til musikbranchen, der skal ruste dem bedre til at stå på de store scener og have en masse ny og spændende viden med fremover. ORA stiller desuden et professionelt bandcoaching panel til rådighed for alle optrædende i starten af deres mini-tour.

Tourplan:

  • 3. sep. – Bakkehuset, Ikast
  • 4. sep. – Turbinen, Randers
  • 5. sep. – Kedelhuset, Silkeborg

Heave, Bonad og DownTown July leverer masser af lækker popmusik.

  • 10. sep. – Subhuset, Holstebro
  • 11. sep. – Pavillonen, Grenå
  • 12. sep. – Vibstock Festival, Viborg

TRISH, Viadukt og Snow in July leverer tankevækkende rock og pop i forskellig indpakning.

  • 23. sep. – Kulisselageret, Horsens
  • 25. sep. – Fermaten, Herning
  • 26. sep. – Generator, Ringkøbing

Bench, LAVA og Public Buffalo udforsker den syrede og eksperimenterende ende af rocken.

Deltag i et Facebook-event nær dig her.

Line-up:

Public Buffalo er et rockprojekt som for første gang så dagens lys i midten af 2019 i en garage på en villavej. Musikken kan placeres indenfor genrerne alternativ rock, post-grunge & psykedelisk rock. Bandet består af fem drenge omkring de 20 år, som alle har forskellige musikalske baggrunde, hvilket giver musikken en helt unik og speciel karakter.

Vi kalder selv vores musik for “Fusion Pop” eller “Eksperimenterende pop”. Vi har mange forskellige musikalske interesser og forbilleder, hvor vi hver især har bidraget til at skabe vores musik og give det karakteristika. Vores musik har elementer fra funk især, men også disco, blues, rock og selvfølgelig, pop. Vi er inspireret af mange forskellige kunstnere, heriblandt, Stevie Wonder, Anderson. Paak, Vulfpeck, The Minds of 99, osv.

Bench består af de 4 medlemmer Frederik Hjorth Rasmussen, Emil Harboe Lauritzen, Jens Kirk Dejgaard og Alfred Leisgaard. Inspireret af 70’erne og kunstnere som Pink Floyd, bevæger de sig i den syrede ende af rock-skalaen, med fokus på god sangskrivning og lyrik.

Snow in July er et musikalsk projekt, som blev grundlagt i 2016. Duoen blev dannet med et ønske om, at starte et rockband, men har sidenhen udviklet sig til et projekt, der tager udgangspunkt i at skrive umiddelbare og hudløst ærlige indieballader. Med guitar riffs, og en fortællende vokal som grundstenene, rammer Snow In July en lyd, som er ligeså let tilgængelig, som den er dybtfølt.

TRISH er lyden af sommerens sene aftensol, som flytter tankerne til varmere himmelstrøg. Det fyldige groove, de koncentrerede akustiske trommer og de inspirerende synth-temaer omfavner den fløjlsbløde vokal i et univers, der trækker tråde helt tilbage til firserpoppen.

Downtown July er dansksproget indie-pop, med indlevende sange fyldt af melankoli og sjæl, understøttet af et musikalsk univers der spænder fra de silkebløde akkorder til storslåede energiudladninger. Teksterne er ærlige, med omdrejningspunkt i ungdommens forvildede følelses- og tanke virvar. Bandet trækker bl.a. på funk, R&B, pop, soul, reggae og indierock.

Bonad består af fire unge mennesker i alderen 20-28 år, og hver især bidrager vi med musikalsk styrke og personlighed. Dette gør os til en stærk og kreativ gruppe. Vi brænder virkelig for vores projekt og håber at nå langt inden for nærmeste fremtid.

Heave er et pop-band, med et twist. En blanding af det nye med det gamle – det elektroniske med det akustiske. De 5 unge medlemmer skriver musikken selv. De elsker at være kreative og fortælle historier gennem musikken i håb om at røre og glæde en masse mennesker!

SENESTE NYT

Læs den spritnye udgave af Mer’ Monitor! 48

Læs den spritnye udgave af Mer’ Monitor! 48

Musikerbladet Mer’ Monitor er på gaden med nye spændende artikler.

Du kan bl.a. læse om hvad et imposter syndrom går ud på – noget som i værste fald kan stoppe en musikers karriere.
Læs desuden hvor essentielle kernefrivillige er på festivaler såsom UHØRT.

læs mere
Mer' Monitor! 46

Her kan du læse den nyeste udgave af bladet Mer’ Monitor!, som bliver udgivet af musikforeningen Mono i Aarhus i samarbejde med ORA.