fbpx

ORA inspireret af belgisk vækstlags-tiltag

En lille delegation fra ORA har netop været på besøg i Belgien, hvor spillestedet AB i Bruxelles dannede rammen om Musikantendag, der har fokus på det belgiske musikalske vækstlag.
Aktiviteten er arrangeret af Poppunt, som er ORAs søsterorganisation og samarbejdspartner i EXCITE, og byder blandt andet på demofeedback, hvor 120 bands og solister i løbet af dagen får konstruktiv kritik på deres materiale.
Muzikantendag afvikles årligt; det ene år i Bruxelles, hvor der er fokus på bands og solister, mens det andet foregår i Gent, hvor der er fokus på producere og DJ’s.
”ORA synes, det er en virkelig fed, årlig begivenhed, der i høj grad er meget hands on og brugbar viden for alle de deltagende musikere. Især deres demo-sessions, hvor 120 solister og bands får her og nu-feedback fra erfarne branchefolk. ORA ser i øjeblikket på muligheden for at lave et lignende tiltag i Danmark,” afslører organisationsleder Jesper Krüger.
I løbet af dagen er der også en stribe key note-speakere, Q&A-oplæg og clinics, hvor kendte musikere spiller lidt musik, inden de fortæller om deres teknik og andre ting, der kan hjælpe upcoming musikere videre. I det hele taget er der stor opbakning til arrangementet, hvor de musikere, der tidligere har nydt godt af tiltaget, men er nået et eller flere skridt videre, vender tilbage for at give input til de nye skud på stammen.
Der er plads til 1.200 mennesker ved arrangementet, hvor 300 er branchefolk, 100 er professionelle musikere og resten er vækstlagsmusikere eller andre med tilknytning til musikbranchen, der kommer for at få input og lære noget.

Muzikantendag

EXCITE