fbpx
For 15 år siden så siden mp3musik.dk dagens lys, sidenhen blev det til mymusic.dk og senere igen skiftede navnet til bandbase.dk.

Undervejs gjorde initiativet en masse for den danske musik og upcoming artister, der fik en mulighed for at komme ud til det danske publikum. Nu har folkene bag bandbase.dk efter længere tids kamp valgt at kaste håndklædet i ringen.

“Vi blev et alt for godt eksempel på, hvad der sker med mindre communities, når de er succesfulde og ønsker at vokse. Det er både svært og farligt at slippe taget i det, man udspringer af. Det lykkedes aldrig helt, men det skulle prøves for både vores og dansk musiks skyld. Nu er tiden inde til at skifte retning og til at begrænse os,” skriver bagmændene i en mail sendt ud til brugerne på siden, der i øvrigt har været nede gennem længere tid.

“Vi er nu oppe igen, men mangler stadig sange og billeder, som ligger hos vores cloud-service, Nirvanix.
Til trods for millioninvesteringer fra blandt andet IBM er Nirvanix i San Diego helt uventet gået konkurs, og det har gjort det til en hård kamp at hente sangene ud. Hvis I har spørgsmål til, hvordan I får jeres data ud, vil vi opfordre til at lægge pres på Nirvanix med jeres spørgsmål,” lyder rådet fra folkene bag bandbase.dk.

Netop nu forsøger de samme folk at finde en løsning, så bandbase.dk kan bestå. Debatten foregår på Facebook, hvor brugerne kan komme med input til initiativets videre skæbne.
I første omgang ligger det fast, at Bandbase.dk i stedet bliver til et nyhedsbrev om musik.

“Bandbase, som I kender det, overgår til Danmarks nye musiknyhedsbrev. For sådan et mangler der. Nyhedsbrevet vil ruste modtagerne til at opdage det bedste, sjoveste og nyeste fra ind- og udland,” fortæller folkene bag Bandbase.

Nyhedsbrevet bliver fremover leveret af bureauet VOLUME, der blandt andet arbejder med KarriereKanonen, Spot, Nomex, Local Heroes, Mew og Det Kgl. Teater og mange flere.

Bandbase på Facebook