fbpx

Vækstlaget indtager Refshaleøen

Henover sommeren er det markante navne som Foo Fighters, Korn og Judas Priest, der har besøgt Refshaleøen. Lørdag den 6. august tager det københavnske vækstlag over, når de fem øvelokaleforeninger Rusk, Rytmisk Musik København, Musikbunkeren, Bedrock og Refshalen inviterer til Refshalen Festival 2011.
”Refshalen Festival hylder og sætter fokus på vækstlaget i dansk musik og vil vise, hvad der foregår i de københavnske øvelokaleforeninger,” forklarer Piet B. Bendtsen, der er daglig leder af Refshalen.
På den måde får publikum et indblik i et unikt samarbejde mellem de københavnske øvelokaleforeninger, der giver musikerne mulighed for at stå på scenen uden private eller kommercielle interesser.
Festivalen byder på ti timers musik fra to scener på græsarealet ved Danmarks største øvelokaleforening Refshalen. Publikum kan opleve 14 forskellige navne, der efterfølgende får feedback på deres optræden på festivalen af en bandcoach.
Refshalen Festival foregår på Refshaleøen, Refshalevej 207 lørdag den 6. august. Der er gratis adgang til festivalpladsen, hvor musikken spiller mellem kl. 14.00 og kl. 24.00.

Bands:
Emma Acs
Overskæg
Less Win
Machinery Of Joy
Glass Arena
Mount Rushmore Safari
Dukes Of Blizzard
Soreazis
Chicago In Flames
Shogun Assins
Stars Burn Strip
Kandy Kolored Tangerine
Captain Clutch And Crew
The Evil Sons Of The Blues

Læs mere om Refshalen Festival 2011