fbpx

ORA er medarrangør af den årlige vækstlagsfestival i august, hvor det er vækstlagsaktører fra hele landet, der er initiativtagere – altså en festival fra vækstlaget til vækstlaget.

UHØRT blev første gang afholdt i 2013 på en græsplet på Refshaleøen. Dengang 1 dag, 3 scener og 26 bands – og dette år stod The Minds Of 99 på scenen! Siden da er festivalen rykket til stenbroen og udvidet til at være en 2 dages festival med 39 bands på de 3 scener.

I løbet af årene har UHØRT Festival etableret sig som landets vigtigste festival for den allernyeste musik – til glæde for både ambitiøse musikere og det københavnske musikpublikum.

Festivalens formål er desuden at give de optrædende, unge talenter et skub i den rigtige retning, da der for dem stadig er et stykke vej op ad den musikalske udviklingsstige. Derfor er der på festivalen professionelle bandcoaches til at give råd og vejledning til musikerne ifm. deres koncert, sådan at den fantastiske nye musik bliver endnu mere fantastisk. Dette initiativ er et af festivalens markante særegenskaber, og vi tror stærkt på at skabe varig effekt for de talentfulde musikere.

GALLERI

Stemningsbilleder fra UHØRT 2019

Der er ikke valgt galleri eller galleriet blev slettet.

KALENDER

Når UHØRT Festival for 9. gang løber af stablen i København, er det med omkring 1.500 mennesker og 39 nye bands og solister, der fylder pladsen og scenerne med masser af energi, begejstring, nærvær og ikke mindst et hav af fede koncerter indenfor forskellige musikgenrer.

Dato for 2021 kommer snart!

TIDLIGERE PLAKATER