fbpx

apr 7, 2021

UHØRT Festival lancerer nu et helt nyt koncert-tiltag med hele 20 koncerter på 4 af landets etablerede spillesteder på samme aften.
I samarbejde med spillestederne Studenterhuset i Aalborg, Atlas i Aarhus, Posten i Odense og Amager Bio i København præsenterer UHØRT torsdag d. 13. maj (Kr. Himmelfartsdag) 20 af landets nyeste musiknavne – 5 på hvert af spillestederne – på én og samme aften.

Efter en lang periode helt uden koncerter for landets nyeste navne, åbnes der inden længe op igen for landets spillesteder, og dét markerer UHØRT og de 4 spillesteder med de 20 koncerter under overskriften ”UHØRT Præsenterer…!”.

UHØRT Præsenterer…!” sætter fokus på landets fantastiske, nye musik fra de nye navne, som man vil komme til at høre mere til de kommende år på landets spillesteder, i radioen, osv.
Samtidig er koncerterne d. 13. maj et helt nyt tiltag, hvor der på én og samme aften bliver præsenteret ny musik i fire af landets regioner.

Om koncerterne siger initiativtager, UHØRTs festivalchef Jesper Krüger:
”Vi har en masse spændende, nye musiknavne her i landet, som jo desværre ikke har haft mulighed for at spille koncerter længe. Vi vil derfor gøre noget extra for dem. Noget, hvor de kommer 100% i fokus.
At præsentere imponerende 20 navne på én og samme aften i landets 4 største byer er en fantastisk måde at gøre det på.”

Koncerterne byder samlet set på musik indenfor en masse genrer, bl.a. pop, hip hop, R&B, elektronisk, singer-songwriter, rock og metal, og de 20 navne på programmet er følgende:

Studenterhuset, Aalborg line-up:
FVN – Persecutor – rýk – Marí – Snask
Facebook event

Atlas, Aarhus line-up:
føl som – HUNNID22 – Natlyst – Pil – mp.oxford
Facebook event

Posten, Odense line-up:
Alpas Ave – Shie Said – Telos – Poptones – Lukas Vanggaard
Facebook event

Amager Bio, København line-up:
Blæst – Skt. DeLarge – Leizure – Magnus Tempels – TERESE
Facebook event

Du finder billetlink til koncerterne i de 4 byer hér:
https://billetto.dk/users/info-uhoert-dk

Se desuden mere på:
https://www.facebook.com/uhoert
https://www.uhoert.dk

UHØRT Præsenterer…!” er et samarbejde mellem UHØRT Festival, der hvert år i august afholder festival i København, og 4 af landets etablerede spillesteder, der også alle arbejder med den nyeste musik.
Koncerterne d. 13. maj sker kort tid efter, at spillestederne igen må åbne op. Der er endnu ikke tydelige udmeldinger fra myndighederne om, hvordan koncerterne kan afvikles, så der forventes derfor siddende koncerter med begrænset antal billetter.

Poptones på UHØRT Festival 2020. Foto: Kristian Gade

SENESTE NYT

Her kan du læse den nyeste udgave af bladet Mer’ Monitor!, som bliver udgivet af musikforeningen Mono i Aarhus i samarbejde med ORA.