fbpx

Refshalen Festival har fokus på udvikling

For tredje år i træk bød de fem øvelokaleforeninger Rusk, Rytmisk Musik København, Musikbunkeren, Bedrock og Refshalen på musik fra det danske vækstlag, da Refshalen Festival løb af stablen i begyndelsen af august.
Ti timers musik med 14 forskellige bands lokkede i løbet af dagen godt 1.500 besøgende til festivalpladsen på Refshaleøen.
“Vi er ikke nogen headliner-festival, det giver en udfordring at hente publikum specielt i en periode, hvor der er mange andre tilbud,” fortæller Piet Bendtsen, som er daglig leder af øvelokaleforeningen Refshalen, og fortsætter.
“Når vi ser på dagen med afvikling og den slags, så er vi meget glade og tilfredse. Vi fik meget positiv feedback.”

Efter festivalen har arrangørerne haft travlt med at afslutte regnskabet, men der er også tid til at tænke tanker omkring de kommende år for festivalen.
“Det ligger lige til højrebenet at køre videre, men vi skal også udvikle os,” fastslår Piet Bendtsen og uddyber.
“Festivalen løber rundt, men vi lægger også mange timer i det, og overskud er der jo ingen, som har noget imod.”
Derfor vil den kommende tid og de forestående evalueringsmøder have fokus på, hvordan festivalen kan udvikle sig.
“Efter tre år skal vi sætte os ned og finde ud af, hvor vi skal hen nu,” forklarer den daglige leder, der allerede har gjort sig lidt tanker.
“Det er dyrt at drive en festival, så overvejelserne går da på, om vi skal til at tage entre, men det er slet ikke besluttet endnu,” lyder det fra en træt men også tilfreds Piet Bendtsen fra Refshalen.