fbpx

Refshalen Festival hittede trods hård konkurrence

En musiklegende klædt i lilla var blandt konkurrenterne til årets udgave af Refshalen Festival.
Ikke desto mindre blev upcoming-festivalen en pæn succes med omkring 800 besøgende i løbet af de 10 timer festivalen strakte sig over. I 2010 besøgte omkring 500 gæster festivalen.
Refshalven Festival 2011 var arrangeret af de fem københavnske øvelokaleforeninger Rusk, Rytmisk Musik København, Musikbunkeren, Bedrock og Refshalen, og bød blandt andet på musik fra ’Dukes of Blizzard’, ’Overskæg’ og ’Kandy Kolored Tangerine’.
Sidstnævnte glædede sig over muligheden for at spille på festivalen.
”Vi blev spurgt, om vi ville spille på festivalen, det sagde vi selvfølgelig ja til. Fordi vi ser det som en mulighed for at komme ud at spille noget af vores nye materiale,” fortalte trommeslager A. H. Starr i forbindelse med festivalen, hvor han samtidig glædede sig over de mange øvelokaler i hovedstaden.
”Det er den største gave, man kan ønske sig som musiker. Flere steder må man ikke spille om natten, men her ligger det nede i en gammel bunker, så vi forstyrrer ikke naboerne eller bandet i lokalet ved siden af.”
Da Emma Acs gik på scenen som sidste kunstner havde omkring 300 publikummer taget plads foran festivalens store scene. Inden da havde 13 andre navne fra det københavnske vækstlag spillet på festivalens to scener.
På trods af skybrud fredag aften og en generelt våd sommer, så var Refshalen Festival 2011 heldige med lørdagsvejret, hvilket betød at der ligeledes var god omsætning i barerne og hos festivalens madboder.