fbpx
- Vi arbejder for vækstlaget i Danmark
Menu

Kom til Musikerdag KBH den 26. maj på spillestedet VEGA – En hel dag med inspiration og networking for den ambitiøse musiker. 

Musikerdag KBH er for alle jer musikere, der drømmer om en fremtid indenfor musikken. Musikerdag KBH er fyldt med inspirerende talks og andet indhold om, hvad du skal være opmærksom på som musiker, der tager karrieren seriøst. Mød bl.a. bookere, producere, managere, professionelle musikere, bandcoaches, A&Rs og andre branchefolk. Og selvfølgelig en masse andre musikere, du kan networke med.

Oplev desuden de fedeste clinics, få taget professionelle bandfotos af topfotografen Morten Rygaard, få democoaching på din musik af erfarne branchefolk eller få et tjek af din PR-pakke af eksperter.

Musikerdag KBH består af en masse indslag, bl.a.: Talks, workshops, clinics, coaching, photoshoots og netværkscafé. Læs mere om programmet nederst på siden.

Det fulde program bliver offentliggjort løbende. Bliv opdateret og læs mere i Facebook eventet.
Entre for hele dagen er kr. 85,- (ex. gebyr). Køb den hér!

Musikerdag KBH
Lørdag d. 26. Maj kl. 12.00 – 19.00
VEGA, Enghavevej 40, 1674 København


PROGRAMMET

1) MAIN TALKS: Med emner af bred relevans for de fleste musikere.

 • PRODUCERENS ROLLE: Hvad laver en producer egentlig? Har producerens rolle ændret sig gennem årene? Hvorfor er det vigtigt med en god lydproduktion? Få et indblik i producerens arbejdsmetoder. Mød de to producere CARSTEN HELLER og JACOB HANSEN fortælle om deres arbejde.
 • HOW TO MAKE A LIVING: Er et liv med musik det eneste der betyder noget for dig? Hvordan kan du skabe dig en levevej indenfor musikken, hvis du ikke kan leve af pladesalg og koncerter alene? En måde at få hjælp til finansieringen på, er fundraising. En anden måde er, at lave sideløbende projekter som er relateret til musik, men det behøver ikke være en ny opfindelse af den dybe tallerken. Mød de to kreative og inspirerende kvinder Karen Sangvin og Nana Jacobi, som har fundet en vej.
 • TEAMET BAG MUSIKEREN
  Hvem er det, der opererer i kulissen bag artisterne? Det er hårdt arbejde at være musiker på vej op, men der er heldigvis dygtige folk til at hjælpe én på vejen? Hvad er det egentlig for en slags arbejde, manageren, bookeren og A&R’en laver, og hvordan adskiller deres arbejde sig fra hinanden? Mød Maria Kabar der sidder som Talent Scout og A&R Manager på Universal Music, Jesper Kemp er indehaver af Bullet Booking og Mirza Radonjica-Bang som har management-selskabet Prime Collective.
 • DIGITAL DISTRIBUTION: Med Troels Kjeldgaard/The Orchard
 • BLIV HØRT: Med Thomas Jepsen/Roskilde Festival, Kristoffer Rom/Tambourhinoceros/Nordic Waves og Jeppe Nygaard Christensen/VEGA
 • SYNKRONISERING: Med Rasmus Stolberg/Efterklang/Lima

2) GO DEEPER: Talks hvor der bliver gået mere i dybden med udvalgte emner.

 • TEAMET BAG MUSIKKEN – Vi går dybere med talken i ovenstående
 • PR & PROMOTION – Vi går dybere med talken “Bliv Hørt”

3) WORKSHOPS: Hvor der er læring og håndgribelige tip til arbejdet som musiker.

 • SCENEOPTRÆDEN: Kristian Koch er Danmarks mest brugte og erfarne coach inden for sceneoptræden for musikere. Over 1.500 kunstnere på tværs af størrelser og genrer har med hans assistance skærpet deres koncerter til glæde for dem selv og publikum. Det drejer sig om alt fra de mest berømte danske navne til de mest obskure kunst-projekter. Alt fra jazz, hip-hop og pop til dødsmetal.
 • FUNDRAISING: Med Maiken Ingvordsen

4) ARTIST TALK: Med Peter Sommer

5) COACHING: Få et par friske ører på jeres musik: I kan dykke ned i et enkelt nummer og snakke A- og B-stykker, eller det kan være det generelle udtryk over flere sange: stikker det i øst og vest, hvilken producer vil være god til genren, er der et marked for genren? I bestemmer selv. Eller få feedback på jeres PR. I kan tage udgangspunkt i det nuværende pressemateriale, et par demoer, bandfotos, pr-materiale, video fra en koncert eller andet, for sammen at snakke om hvilket udtryk, I gerne vil give, og hvilken historie I gerne vil fortælle. Og om hvordan man fanger bookernes og mediernes blik med det samme.
-> NB! Deltagelse kræver tilmelding men koster ikke noget. Tilmelding hér

6) FOTOSESSION: Med Morten Rygaard, der bl.a. har arbejdet med 50 Cent, Depeche Mode, Lady Gaga, Rammstein og mange flere. Alle photo sessions varer en halv time.
-> NB! Deltagelse kræver tilmelding og koster kr. 300,- pr. band/solist + entrébillet til Musikerdag KBH. Der er begrænsede pladser! Photo sessions foregår mellem kl. 11.30 – 19.30. Tilmelding hér

7) NETVÆRKSCAFÉ: Mød de mange branchefolk og forskellige brancheorganisationer og skab nye kontakter. Måske dagens vigtigste indslag? Faktisk synes vi, den er så vigtig, at vi har ryddet programfladen, mens der er netværkscafé, så du ikke behøver at gå glip af noget imens. Her kan du få en 1-til-1 snak med de mange branchefolk og måske stikke dem et visitkort. Du kan også møde forskellige brancheorganisationer, som kan rådgive i alt fra instrumentforsikring, fundraising, udgivelser, spillejob og faldgruber, som man skal være opmærksom på.

*****

*****