- Vi arbejder for vækstlaget i Danmark
Menu

Kom til Musikerdag KBH den 26. maj på spillestedet VEGA – En hel dag med inspiration og networking for den ambitiøse musiker. 

Musikerdag KBH er for alle jer musikere, der drømmer om en fremtid indenfor musikken. Musikerdag KBH er fyldt med inspirerende talks og andet indhold om, hvad du skal være opmærksom på som musiker, der tager karrieren seriøst. Mød bl.a. bookere, producere, managere, professionelle musikere, bandcoaches, A&Rs og andre branchefolk. Og selvfølgelig en masse andre musikere, du kan networke med.

Oplev desuden de fedeste clinics, få taget professionelle bandfotos af topfotografen Morten Rygaard, få democoaching på din musik af erfarne branchefolk eller få et tjek af din PR-pakke af eksperter.

Musikerdag KBH består af en masse indslag, bl.a.: Talks, workshops, clinics, coaching, photoshoots og netværkscafé. Læs mere om programmet nederst på siden.

Det fulde program bliver offentliggjort løbende. Bliv opdateret og læs mere i Facebook eventet.
Entre for hele dagen er kr. 85,- (ex. gebyr). Køb den hér!

Musikerdag KBH
Lørdag d. 26. Maj kl. 12.00 – 19.00
VEGA, Enghavevej 40, 1674 København


PROGRAMMET

1) MAIN TALKS: Med emner af bred relevans for de fleste musikere.
Program TBA

2) GO DEEPER: Talks hvor der bliver gået mere i dybden med udvalgte emner.
Program TBA

3) WORKSHOPS: Hvor der er læring og håndgribelige tip til arbejdet som musiker.
Program TBA

4) CLINICS: Med møgseje musikere.
Program TBA

5) COACHING: Få et par friske ører på jeres musik: I kan dykke ned i et enkelt nummer og snakke A- og B-stykker, eller det kan være det generelle udtryk over flere sange: stikker det i øst og vest, hvilken producer vil være god til genren, er der et marked for genren? I bestemmer selv. Eller få feedback på jeres PR. I kan tage udgangspunkt i det nuværende pressemateriale, et par demoer, bandfotos, pr-materiale, video fra en koncert eller andet, for sammen at snakke om hvilket udtryk, I gerne vil give, og hvilken historie I gerne vil fortælle. Og om hvordan man fanger bookernes og mediernes blik med det samme.
-> NB! Deltagelse kræver tilmelding men koster ikke noget. Tilmelding hér

6) FOTOSESSION: Med Morten Rygaard, der bl.a. har arbejdet med 50 Cent, Depeche Mode, Lady Gaga, Rammstein og mange flere. Alle photo sessions varer en halv time.
-> NB! Deltagelse kræver tilmelding og koster kr. 300,- pr. band/solist + entrébillet til Musikerdag KBH. Der er begrænsede pladser! Photo sessions foregår mellem kl. 11.30 – 19.30. Tilmelding hér

7) NETVÆRKSCAFÉ: Mød de mange branchefolk og forskellige brancheorganisationer og skab nye kontakter. Måske dagens vigtigste indslag? Faktisk synes vi, den er så vigtig, at vi har ryddet programfladen, mens der er netværkscafé, så du ikke behøver at gå glip af noget imens. Her kan du få en 1-til-1 snak med de mange branchefolk og måske stikke dem et visitkort. Du kan også møde forskellige brancheorganisationer, som kan rådgive i alt fra instrumentforsikring, fundraising, udgivelser, spillejob og faldgruber, som man skal være opmærksom på.

Det fulde program bliver offentliggjort løbende. Bliv opdateret og læs mere i Facebook eventet.