fbpx
(Organisationen af Rytmiske Amatørmusikere)
Menu

Kom til inspirationsdag, hvor du kan møde spændende folk fra musikbranchen, bl.a. bookere, managere, sangskrivere, andre musikere og bandcoaches – lækkert guidet igennem af radiovært Carsten Holm.

// ENTRE KR. 50,- (INKL. ADGANG TIL SOUND-TJEK Festival 2017 SAMME DAG) //
// LØRDAG D. 2. DECEMBER KL. 14:00 – 19:00 //

Musikerdag Roskilde 2017 er en netværksdag med talks om aktuelle emner for dig og bandet, foto-sessions med den internationalt kendte fotograf Morten Rygaard Photography, demo-coaching med feedback på din musik, din PR, og dine fremtidsplaner, og netværkscafé.

Der vil være inspirerende oplæg og paneldebatter med nogle skarpe folk fra forskellige grene af musikbranchen, med temaer som:

TEMA 1: HOW TO MAKE A LIVING

Hvordan kan du skabe dig en levevej indenfor musikken, når du ikke kan leve af koncerter og pladesalg alene? Mød de inspirerende musikere Nana Jacobi, Noah Rosanes, og Søren Christensen fortælle om, hvordan de stykker en hverdag sammen, som kun handler om musik.

Nana Jacobi er sanger og sangskriver, initiativtager til HUN SOLO, filmkomponist, sang coach, og meget mere.

Noah Rosanes er en musikalsk entreprenør. Producer, guitarist, studieejer og endda huskunstner på Christiansborg.

Søren Christensen er musiker i The Van (tidl. The Blue Van), som har været gode til at komme til udlandet og gode til at få synkroniseringsaftaler, dvs. få deres musik i reklamer for bl.a. Apple og Samsung og i tv-serier som Beverly Hills og CSI New York.

 

TEMA 2: SYNKRONISERING

Er det helt tilfældigt hvilken musik der bliver valgt til reklamer, tv-serier, film og lignende? Nej selvfølgelig ikke. Det kræver hårdt arbejde og gode aftaler fra dig som musiker og din agent for at lande de rigtige synkroniseringsaftaler, som det hedder – og ja, der kan også være ’forkerte’ aftaler.

Rasmus Stolberg er medlem og manager for de to bands Efterklang og Liima og har igennem en international karriere på snart 15 år opbygget en masse erfaring med synkronisering. Han vil bidrage med indsigt i hvad det betyder for at band at lægge lyd til andres værk/reklame og hans overvejelser omkring gode og dårlige synkroniseringsaftaler.

 

 TEMA 3: DIGITAL DISTRIBUTION

Hvordan får du din musik ud på de digitale platforme og hvad er fordelene ved at ligge på eksempelvis Spotify? Troels Kjeldgaard er Country Manager hos Phonofile, som er et af de mest erfarne spillere på det digitale musikmarked.

 

TEMA 4: MANAGERENS ROLLE

Har du brug for en manager? Hvornår har du brug for en manager? Hvilket arbejde gør din manager egentlig for dig? Historierne om managere er mange, for managere har gennem tiderne spillet en ikke helt uvæsentlig rolle i mange artisters karriere. (speakere tba)

 

TEMA 5: BLIV HØRT 

Jeres lækre musik skal jo helst høres af så mange som muligt. Men hvordan kommer den ud af øvelokalet? Hvordan bliver jeres musik opdaget af dem der kan hjælpe din karriere videre? Find ud af hvor I skal gøre jer bemærket for at blive opdaget. (speakere tba).

 

Alt dette er bare nogle af de spørgsmål du kan finde svar på d. 2. december på Gimle.

Sideløbende med programmet kan du deltage i foto-sessions med Morten Rygaard (kræver tilmelding), demo-coaching (kræver tilmelding), møde forskellige musikaktører, få lavet musiker-høreværn, teste grej, gå i baren, netværke, høre musik, etc.

MERE INFO FØLGER OM PROGRAMMET. Følg med på Facebook: https://www.facebook.com/events/289681584876782/

 

HEY – DER ER OGSÅ MUSIK! Umiddelbart efter Musikerdag åbner dørene for lørdagens program af Gimle SOUND-TJEK Festival. Du kan få ombyttet din billet til Musikerdag til en entrébillet til Gimle SOUND-TJEK Festival. Ombytning sker KUN UNDER Musikerdags program og KUN ved personlig henvendelse og gælder til lørdagens festivalprogram.

____________________________________________________________________

FOTO-SESSION:

Morten Rygaard Photography har lavet portrætter af danske og internationale stjerner, som 50 Cent, Depeche Mode, Rammstein, Lars Ulrich og mange mange flere. Morten Rygaards prisvindende billeder er blevet brugt på pladecovers, magasinforsider og i internationale reklamekampagner.

Morten vil på dagen, på og omkring Gimle, bruge egnede locations til at skyde top-professionelle bandfotos af dig/dit band. Der er i alt 9 ledige fotosessions af hver 30 minutter i tidsrummet kl. 12.30-19.00.

TILMELDING: https://podio.com/webforms/19723503/1335371– BEMÆRK: Deltagelse ved foto-session koster kr. 300,- pr. band/solist + entrébillet til Musikerdag og kræver tilmelding.

____________________________________________________________________

DEMO-COACHING:

Formålet med demo-coaching er at hjælpe jer ambitiøse musikere med konstruktiv feedback på jeres materiale/musik, Så I kan få en vurdering fra erfarne personer ‘udefra’.

Det foregår på følgende måde:

  • Hver demo-coaching session varer 30 minutter og foregår ved en computer med headsets.
  • Din/jeres musik præsenteres for en erfaren brancheperson (musiker, booker, osv.), der giver feedback på lige præcis dét, du/I ønsker feedback på.
  • Der tages udgangspunkt i de ting, du/I i formularen har bedt om at få feedback på. Men er der tid til overs, kan andre ting også inddrages.
  • Branchepersonen har på forhånd lyttet til musikken, så du/I kan udnytte de 30 minutter bedst muligt.

TILMELDING: https://podio.com/webforms/19723499/1335370– BEMÆRK: Deltagelse ved demo-coaching kræver tilmelding og entrébillet til Musikerdag.

____________________________________________________________________

Musikerdag Roskilde 2017 er arrangeret af ORA – Organisationen af Rytmiske Amatørmusikere og øvelokaleforeningen Råstof Roskilde i samarbejde med SOUND-TJEK Festival 2017.

Musikerdag Roskilde er støttet af Statens Kunstfond, Roskilde Kommune og Dansk Musiker Forbund – DMF Roskilde.