fbpx
(Organisationen af Rytmiske Amatørmusikere)
Menu

Musikerdage er inspirationsdage dedikeret til musikere i alle afskygninger. Her kan man bl.a. møde spændende folk fra musikbranchen, bl.a. bookere, managere, sangskrivere, andre musikere og bandcoaches.

Musikerdag 2020:

København: 11. januar på VEGA – Læs mere

*****

Musikerdag 2019: 

Aarhus: 5. oktober på MONO – Læs mere

Odense: 7. november på Kansas City – Læs mere

Aalborg: 21. november på Studenterhuset – Læs mere

 

Musikerdag 2018:

København: 26. maj på VEGA – Læs mere

Aarhus: 6. oktober på MONO – Læs mere

Aalborg: 8. december på Studenterhuset – Læs mere

Odense: 15. december på Kansas City – Læs mere

 

Musikerdag 2017:

Aarhus: 5. oktober på MONO – Læs mere

Roskilde: 2. december på Gimle – Læs mere

Aalborg: 7. december på Studenterhuset – Læs mere

Om Musikerdag

Musikerdag er en dag med musikalske indslag, networking og vidensdeling. Det er en platform, der giver information om musiklivets mange facetter, på et kreativt, et professionelt og et teknisk niveau. Arrangementet skal give en super oplevelse med højt fagligt niveau og en masse ny viden, som alle musikere kan bruge i deres fremtidige musikalske liv.

Arrangementets indhold er tilrettelagt på baggrund af tilbagemeldinger fra en lang række musikere og fra de tidligere afholdte Musikerdag-arrangementer, og indslagene er således valgt med udgangspunkt i musikernes konkrete behov. Indholdet er inspirerende for folk fra flere aspekter af musikbranchen og alle er velkomne. Derfor er niveauet højt, men der vil ikke blive talt hen over hovedet på folk, da den primære målgruppe er de musikere, der er nye i branchen.

Indholdet er en god blanding af inspirerende, kreativt udfordrende, lærerige, nørdede og dybdegående emner. Publikum skal opleve og lære noget nyt, som gør dem til mere professionelt tænkende musikere, de skal blive engageret og de skal have noget med hjem. Vi kommer vidt rundt om musikbranchen, og håber at kunne give så bred oplysning, som det er muligt på én dag.

Musikerdag 2016 på Monorama