fbpx
- Vi arbejder for vækstlaget i Danmark
Menu

AuditionDays består af en koncertaften med tre til fire vækstlagsbands, der spiller en normal koncert af ca. en halv times varighed. Efter koncerten modtager hvert band individuel coaching af to til tre kapaciteter fra den danske musikbranche. De forskellige coaches bliver specifikt udvalgt efter hvilke bands, der er på plakaten, og panelet har indtil videre bestået af professionelle musikere, bookere, anmeldere, pladeselskabsfolk, performance-coaches, kulturpersonligheder, radioværter, musikeksperter, producere osv.

Hvert band får 30 minutter i enerum med aftenens coaches, som giver feedback på bandets koncert, men der er også tid til at snakke om bandets fremtidsplaner og få svar på spørgsmål om musikbranchen.

Coachingen kan – afhængigt af bandets styrker og svagheder – bl.a. komme ind på: stage performance, udtryk, sammenspil, tekniske færdigheder, komposition og sangskrivning, stil, publikumskontakt osv.

Bandets egne ambitioner er afgørende

Tanken med denne coaching er at give de deltagende bands et skub videre i den retning, deres ambitioner selv udstikker. Ved at få styrker og svagheder påpeget, får man også synliggjort en mulig arbejdsproces, der er fremadrettet og fokuseret og i det lange løb kan hjælpe det enkelte band til at nå de personlige mål.

Vi sigter ikke nødvendigvis mod at finde de bands, der står foran det store gennembrud men nærmere mod de bands, der endnu ikke er flyvefærdige men som kan få desto mere ud af nogle velmente ekspertråd.

I AuditionDays vægtes desuden engagement over evne, og det vigtigste er, at de enkelte bands har nogle ambitioner med deres musik.

Feedback_-_Martin_Buch_til_hjemmsesiden

Casper Hegstrup, Henrik Marstal, Kristian Koch og Michael Højriis coacher Martin Buch