fbpx
(Organisationen af Rytmiske Amatørmusikere)
Menu

ORA er landsorganisation for alle rytmiske amatørmusikere, for vækstlaget, for øvelokalerne, for musikforeningerne her i landet. ORA bakker desuden op om alle, som støtter udfoldelsen, talentet og vækstlagene på den danske amatørscene. Der vil ikke findes et professionelt musikmiljø, hvis der ikke samtidig er et vækstlag, hvor det hele starter!

ORA er en medlemsorganisation, som bistår sine medlemmer med praktiske spørgsmål omkring koncertbooking, karrieremuligheder, drift af øvelokaler, lovgivning, presse og PR samt kontakt til myndigheder, spillesteder og de øvrige brancheorganisationer.

I ORA arbejder vi i alle landets 5 regioner. Derfor er der i ORAs landsbestyrelse mindst een repræsentant fra hver region. På den måde sikrer vi, at arbejdet fordeles over hele landet og at ikke kun de større byer er repræsenterede. Der arbejdes lokalt med de ting, der er af interesse i den pågældende region.

ORAs medlemsskare består af musikforeninger, musikorganisationer, musikklubber og musiknetværk – ligesom det er muligt at blive enkeltmedlem.

Læs mere om medlemskab HER!

ORAs CVR nr.: 29 70 24 11
ORAs kontooplysninger: Reg 2005, konto 0123471784
ORAs mobile pay er dette 5-cifrede nummer: 44653

Vi har lavet en folder, hvor du kort og godt kan danne dig et overblik over ORAs aktiviteter. Læs den herunder.


 

 

om-ora-mym11