fbpx
(Organisationen af Rytmiske Amatørmusikere)
Menu
web-fors-spotlogo1

SPOT Festival har åbnet for ansøgninger!

Frem til mandag d. 23. nov. kl. 12.00 kan du via www.spotfestival.dk/ansoeg/ ansøge om en showcase-plads på SPOT Festival 29. eller 30. april 2016.

ORA opfordrer derfor alle interesserede bands og solister, samt producere, musikselskaber, agenter og management for sådanne opfordres til at ansøge.
SPOT Festival er et af landets bedste ‘udstillingsvinduer’ for ny musik, og en koncert på SPOT Festival vil ofte være foran branchefolk fra både ind- og udland.

Hvordan udvælges musikken så?
Alle ansøgninger gennemlyttes af SPOT Festivals prekvalificeringsudvalg, hvorefter årets lyttejury foretager deres udvælgelse.
Det endelige program til SPOT Festival 2016 sammensættes dels ud fra indkomne ansøgninger og dels ud fra valg af kunstnere, der er toneangivende på den danske og nordiske musikscene.

SPOT Festival arrangeres i samarbejde mellem ROSA – Dansk Rock Samråd og MXD – Danish Music Export.

Målsætningen for SPOT Festival er at sikre det danske musikpotentiale den størst mulige synlighed overfor interesserede købere og formidlere for derigennem at stimulere den danske musikscenes kunstneriske og erhvervsmæssige udviklingsmuligheder.

Info: Læs mere om baggrunden for SPOT Festival.