fbpx
- Vi arbejder for vækstlaget i Danmark
Menu

7 nye bands på UHØRT Præsenterer…! i Pumpehuset i februar

UHØRT præsenterer 7 nye navne i Pumpehuset i februar

UHØRT Festival er klar med anden udgave af endagsfestivalen ”UHØRT Præsenterer…!” lørdag den 4. februar 2017, hvor du kan opleve nogle af landets mest spændende, nye navne.

Efter succesen med et fuldstændigt udsolgt ”UHØRT Præsenterer…!” i Pumpehuset i februar i år – og med den friske nyhed om, at Pumpehuset overlever som spillested – er det snart tid til at fejre den danske musikscene med en ny omgang af de mest spændende, nye danske navne.
For selvom det er bidende koldt udenfor, behøver du ikke at undvære festivalernes gode stemning og varme.

”UHØRT Præsenterer…!”, som for første gang løb af stablen i februar i år, gentager succesen igen d. 4. februar 2017. Her kan det musikhungrende, københavnske publikum opleve nogle af landets nyeste navne, når UHØRT inviterer syv bands, som spillede på årets festival i august, til at varme Pumpehusets scener med deres allernyeste musik.
De første navne til ”UHØRT Præsenterer…!” er Ida Kudo, Electric Elephants og Sweet Tempest, der alle har imponeret både publikum og anmeldere ved deres koncerter.
De næste navne bliver offentliggjort i løbet af januar.

Fakta:
Hvornår:
”UHØRT Præsenterer…!” bliver afholdt lørdag den 4. februar kl. 19.30 i Pumpehuset, Studiestræde 52, Kbh. V.
Entré: 95 kr. for Early-Bird billetter, som sælges indtil den 10. januar, og herefter 115 kr. i forsalg, mens eventuelle resterende billetter sælges i døren.
Facebook-event: https://www.facebook.com/events/240278266401266/
Billetter: https://billetto.dk/da/events/uhoert-praesenterer-2017

Om UHØRT:
UHØRT Festival er landets nye, store festival for den allernyeste musik. Festivalen finder sted hvert år i august og i 2016 var der over to dage 37 spændende bands på festivalens 3 scener. Ca. 2.500 mennesker var forbi UHØRT Festival i 2016.

For mere information, kontakt festivalarrangør Jesper Krüger / 40729844 / presse@uhoert.dk