fbpx
- Vi arbejder for vækstlaget i Danmark
Menu

UHØRT giver uheldige For Evigt-billetkøbere en håndsrækning


UHØRT Festival giver et plaster på såret til alle dem, som skulle have været til den nu aflyste For Evigt Festival, og som ikke kan få billetudgiften retur. Alle billetkøbere tilbydes en gratis partout-billet til årets UHØRT Festival, som løber af stablen i samme weekend, nemlig d. 24.-25. august.

UHØRT Festival kommer nu de uheldige billetkøbere til den aflyste For Evigt Festival til undsætning. UHØRT foregår i samme weekend på Vesterbro, blot 2,5 km fra Valby Parken, hvor For Evigt skulle have haft besøg af bl.a. The Minds of 99.

Netop The Minds of 99 trådte deres spæde skridt på UHØRT, da festivalen første gang blev afholdt tilbage i 2013. UHØRT er festivalen for ny dansk musik og har bl.a. præsenteret navne som Nelson Can, Palace Winter, Velvet Volume, Baby In Vain, Iris Gold og Alexander Oscar, inden de er nået ud til den brede befolkning.

Lige meget om man skulle have hørt rockmusik eller hip hop på For Evigt, så kan UHØRT stille festivaltrangen med et program med 39 koncerter på 3 scener, der spænder over alt fra elektronisk R&B, hip hop og indie-rock til futuristisk psych-pop, metal og dance/EDM.

Festivalleder Jesper Krüger uddyber: “Det er en virkelig ærgerlig følelse at have brugt så mange penge på en ubrugelig billet, og jeg håber, folk ender med at få deres penge tilbage. Men når man nu alligevel har sat weekenden af til at se livemusik, så kan det måske være et plaster på såret i stedet at få adgang til UHØRT Festival, der er spækket med al den musik, du ikke anede, du vil komme til at elske.”

UHØRT har taget kontakt til billet.dk, der har varetaget billetsalget til For Evigt Festival, og bedt dem videreformidle tilbuddet omkring UHØRT Festival 2018.

UHØRT-musikprogrammet kan findes her: www.uhoert.dk og www.facebook.com/uhoert.

Om UHØRT

UHØRT er landets store festival for den allernyeste musik. UHØRT er en non-profit festival, som finder sted hvert år i august.

Hvornår: D. 24.-25. august
Hvor: Enghavevej 80-82, København V
Facebook-event: www.facebook.com/events/411857685923518/

*****