(Organisationen af Rytmiske Amatørmusikere)
Menu

UHØRT Festival offentliggør de sidste navne til årets lineup


UHØRT Festival offentliggør de sidste syv navne til programmet og kan dermed præsentere hele 39 af landets mest spændende og fremadstormende bands på scenerne i august, hvor festivalen løber af stablen i nye rammer, på Vesterbro.


Den sidste offentliggørelse bærer en masse godt med sig, hvor der blandt rock og pop genrerne også bliver præsenteret den mere alternative afro-trap genre og dansksproget desertgaze genre.

De 7 sidste nye navne er:
Alexander Oscar – Rn’B
Bæst – Dansksproget desertgaze
Eerie Glue – Psych-rock
QLF – Afro-trap/Hiphop
SAIDA – Pop
The Boy That Got Away – Rock
We Are The Way for the Cosmos To Know itself – Electro-pop

Festivalleder, Jesper Krüger fortæller følgende om årets program, “Med de sidste offentliggørelser har vi nu fået sat navn på alle årets 39 UHØRT-bands. Det er blevet et imponerende line-up af nye navne indenfor en masse, forskellige genrer, og man skal derfor virkelig gøre sig umage, hvis man vil undgå at ramme ind i noget musik, man kan lide”, og tilføjer: “Med årets program holder vi således fast i formatet med 30 minutters showcase-koncerter, hvor UHØRT-publikummet får en fed oplevelse med masser af koncerter på to dage.”

UHØRT Festival 2017 løber af stablen d. 18.-19. august på Enghavevej 80-82. Partout billetten kan købes for blot 150,-på Billetto.dk.

Alle navne er valgt af et af landets største lytteudvalg på 32 personer bestående af bookere, pladeselskabsfolk, musikere, radioværter og musikjournalister. I kan finde lytteudvalget på UHØRTs hjemmeside ved at klikke her.

Få overblikket over alle de 39 deltagende, deres musik og inspiration ved at klikke her.

Deltag i eventen på Facebook