fbpx
- Vi arbejder for vækstlaget i Danmark
Menu

UHØRT Festival åbner for ansøgninger!


The Minds of 99, Velvet Volume, Nelson Can, Farveblind, Baest, Fribytterdrømme og Iris Gold er alle navne, som har været forbi UHØRT Festival tidligt i deres karriere. Men hvem skal være på dette års plakat? Ansøgningsrunden er nu åben!


Får dine sangtekster hårene til at rejse sig? Eller er dine rytmer så fede, at folk flyver ud på dansegulvet? Eller er musikken så spændende, at den er klar til at bryde igennem i år? Og drømmer du om at optræde foran et sultent musikpublikum som UHØRTs – så er det nu, du skal rykke på det.

Forberedelserne til UHØRT Festival 2020, der i år ligger d. 21. – 22. august, er begyndt, og de er derfor på udkig efter de nyeste danske artister, der skal imponere publikum over to lækre sommerdage i august.
Er det dig? Så smid en ansøgning af sted!

De optrædende musikere bliver udelukkende valgt via ansøgningsrunden, og sidste år blev 39 navne udvalgt til at præsentere årets allernyeste musik.

Alle kan søge

  • Alle kan ansøge om en plads – hos UHØRT Festival er det kvaliteten af musikken, der tæller!
  • Alle ansøgninger bliver gennemlyttet af landets største lytteudvalg, som består af erfarne musikpersoner fra landets spillesteder, radioer, musikblade, festivaler, øvelokaler m.m.
  • Alle interesserede musikere opfordres til at ansøge – uanset genre, køn og geografi. Både bands og solister, nye og erfarne musikere, som ønsker at nå ud til et bredere publikum, samt mere etablerede musikere, der optræder i nye konstellationer.

Massiv interesse fra publikum og branche
De senere år har UHØRT Festival oplevet en massiv interesse fra både publikum, branche, musikere og medier. Sidste år var 2.000 musikelskere forbi festivalen, der løb over to dage med musik på tre scener.
Igen i år afholdes UHØRT Festival på Enghavevej 80-82 i København.

Send en ansøgning inden torsdag d. 26. marts kl. 12.00, hvis du er interesseret i et seriøst skub i musikkarrieren!

ANSØG HER

UHØRT FESTIVAL 2020
21. – 22. august 2020
Enghavevej 80, 2450 København SV

Deltag i Facebook-eventet her

*****

UHØRT Festival bliver arrangeret af den selvejende institution UHØRT i samarbejde med musikerorganisationen ORA. Festivalen laves desuden i samarbejde med en række af landets øvelokaleforeninger og spillesteder.

https://www.facebook.com/uhoert
https://www.uhoert.dk/