fbpx
- Vi arbejder for vækstlaget i Danmark
Menu

UHØRT FESTIVAL 2020 ER EN REALITET


Luca Stereo på UHØRT 2019, Foto: Anders Berg

UHØRT Festival holder fast i årets festival, men rykker den to uger til d. 3.-5. september.

Efter en del usikkerhed i flere måneder er festivalen superglade for at kunne melde, at årets festival bliver til noget.
Musikoplevelserne i denne sommer er desværre meget få, men da UHØRT Festival ligger sidst på sommeren, og da Danmark stille og roligt åbner op igen, er det muligt at afholde årets festival. Det er vi VILDT glade for. Ikke mindst for de mange artister, der gerne vil spille, og for alle jer musikelskere, der hungrer efter ny, dansk musik.

Da der pt. er begrænsninger på antallet af publikummer, vælgerfestivalen i år at tage torsdagen med, så det bliver en 3-dages festival. Der arbejdes lige nu med at kunne byde 500 personer velkommen pr. dag, og derfor sælges der KUN éndags-billetter i år.

For at kunne holde UHØRT Festival i år er det samtidig nødvendigt, at vi – og alle deltagere – overholder myndighedernes retningslinier, bl.a. at holde afstand og have god håndhygiejne.

Festivalpladsen vil selvfølgelig være indrettet, så der tages højde for disse ting. Og om det er med siddende eller stående koncerter, kommer an på udmeldingerne fra myndighederne den kommende tid.

Vi glæder os ufatteligt meget over at kunne give en chance til nogle af de mest spændende nye, danske navne.

Navnene på årets festival offentliggøres inden længe.

Praktisk om billetsalget:
Køb billetten her
– I første omgang sælges der kun 300 billetter pr. dag.
– Det er kun muligt at købe 2 billetter pr. køb.

UHØRT Festival 2020
D. 3.-5. september
Enghavevej 80
2450 København SV

Facebook-event: link
Web: www.uhoert.dk
Facebook: www.facebook.com/uhoert