fbpx

okt 21, 2020

Der er nu blevet åbnet for ansøgningsrunden til næste års SPOT Festival, der afvikles i perioden 06. maj – 08. maj 2021.

SPOT Festival er et af landets bedste ‘udstillingsvinduer’ for ny musik, og en koncert på festivalen kan potentielt blive foran de vigtigste branchefolk fra både ind- og udland. Vi kan derfor kun opfordre alle interesserede bands og solister, samt deres agenter og managements, om at ansøge.

Ansøgningsrunden løber frem til d. 15. december 2020.

Leder af SPOT Festival, Gunnar K Madsen, skriver om SPOT 2021:

Store dele af musiklivet er blevet hårdt ramte af covid-19 pandemien. De bærende forretningsstrukturer, der er rammen om Danmarks moderne rytmiske musikproduktion, er i knæ grundet sundhedspolitiske beslutninger.

Fremtidens kulturelle forretningsstrukturer vil i stort omfang overleve og udvikle sig løbende.

På de konkrete planer skal vi alle – dikteret af de myndighedsmæssige omstændigheder – dygtiggøre os i omstillingens ædle kunst og tilpasse os de til enhver tid gældende restriktioner og vilkår så fleksibelt og effektivt, som muligt.

SPOT Festival ser det som sin opgave at styrke nyere, dansk-produceret musiks position og potentiale både nationalt og internationalt.

SPOT Festival vil derfor i 2021 blive planlagt ud fra de arrangementsmæssige vilkår, der er gældende nu, og vi vil bestræbe os på at skabe den bedst mulige SPOT-oplevelse ud fra de rammer og restriktioner, som vi bliver pålagt.

Sammen med vore mange samarbejdspartnere vil vi forsøge at skabe en stærk platform også i 2021, der bredt kan formidle de nyeste strømninger inden for musikken og samtidig fastholde et SPOT+, hvor vi kan mødes og dele viden om vore fælles kulturfaglige udfordringer.

Vi er glade og overvældet af alle de positive og forventningsfulde tilbagemeldinger, som vi har fået – både fra musiklivet og publikum, og vi glæder os enormt meget til at byde velkommen på SPOT 2021.

Vi er også overbeviste om, at alle vil have forståelse for, at heller ikke i 2021 bliver alting som før Corona-krisen satte ind, men sammen kan vi gøre vores bedste for at komme videre, lære, dele viden og ideer og understøtte dansk musiks stærke position nationalt og internationalt.

SPOT 2021 afvikles i perioden 06. maj – 08. maj 2021 i Aarhus.

Besøg: www.spotfestival.dk

The Bowdashes på SPOT 2019, Foto: Lasse Lagoni

SENESTE NYT

Læs den spritnye udgave af Mer’ Monitor! 48

Læs den spritnye udgave af Mer’ Monitor! 48

Musikerbladet Mer’ Monitor er på gaden med nye spændende artikler.

Du kan bl.a. læse om hvad et imposter syndrom går ud på – noget som i værste fald kan stoppe en musikers karriere.
Læs desuden hvor essentielle kernefrivillige er på festivaler såsom UHØRT.

læs mere
Mer' Monitor! 46

Her kan du læse den nyeste udgave af bladet Mer’ Monitor!, som bliver udgivet af musikforeningen Mono i Aarhus i samarbejde med ORA.