(Organisationen af Rytmiske Amatørmusikere)
Menu

Plekter Tour kickstartes i det sydjyske!


Vi skyder efterårets Plekter Tour i gang med 3 koncerter i det sydjyske. Du kan på denne aften opleve det bedste fra 3 musikalske verdener, leveret af de bedste nye bands fra 3 forskellige byer.

Oplev:

Alpas Ave er en nylig opstået Kolding duo, spiret ud af to menneskers forenelighed i de indre yderligheder, hvor melankolien og det spontane udspring af nostalgi, står som skarpe kontraster og dyrkes til uigenkendelighed igennem musikken. Konstante spørgsmål og nysgerrige ører afføder en lettere eksperimenterende tilgang til duoens lyd, hvor elektroniske elementer, organiske synthesizere og en levende vokal kommer til sin ret, som lavmælte samtaler der af og til eskalerer i en sygelig rus over det, man helt havde glemt. Live opleves bandet som en sammentømret kvintet.

Chemical Breakdown er et Esbjergensisk rockband med et energisk liveshow, der rækker ud over scenekanten. Bandet spiller beskidt rock og tekstuniverset rummer en ligelig fordeling af samfundskritik, og fejring af livets glæder. Chemical Breakdown spiller 70’er inspireret rock med elementer fra stoner rock (som Black Sabbath) og psykedelisk rock (som Spids Nøgenhat). Bandet veksler mellem dansk og engelsksprogede sange i deres shows, hvilket skaber en helt særlig dynamik, som bandet ofte bliver rost for.

Zelma er et nyt band fra Sønderborg, der fortrinsvis bevæger sig inden for den alternative pop-rock genre. Med dragende guitarspil og dybfølte tekster tager bandet sine lyttere med ind i et fængende, intenst og dissonerende lydunivers, i hvilket de vil befinde sig i en skiften mellem glæde og melankoli. Bandet har eksisteret siden sommeren 2016.

Tourplan:

7. september, Godset i Kolding
8. september, Konfus i Esbjerg
9. september, Sønderborghus i Sønderborg

Deltag i begivenhederne på Facebook