fbpx
- Vi arbejder for vækstlaget i Danmark
Menu

Oplev hårdtslående bands på efterårets Plekter Tour!


Til november præsenterer Plekter 3 hårdtslående bands i 3 landsdele. Oplev det dystre NORÐ fra Odense, de progressive talenter i Odd Palace fra København samt det tungt groovende Royal Deceit fra Skanderborg.

TOUR PLAN:

8. november 2017 – Musikcaféen, København (Facebook event)
10. november 2017 – Kansas City, Odense (Facebook event)
11. november 2017 – Walthers Musikcafé, Skanderborg (Facebook event)

LINE-UP:

NORÐ – spiller progressiv melodisk groovemetal med højoktan energi, stor spændvidde og en stærk vokal i front, der spænder fra ren vokal til scream og dyb growl.
Det er tungt, det er groovy og har elementer af thrash og doom metal tilsat en skovlfuld død og en knivspids folk. Et dystopisk tekstunivers om den menneskelige dekadence fuldender oplevelsen.

Se Rosehip Garden på Youtube
Se Kill the Marshalls på Youtube

ODD PALACE – holder med kærlighed for det energiske og det kaotiske den progressive rock i live i Danmark. På scenen overrasker de altid, når de med deres vanvittige indlevelse udsætter publikum for deres højenergiske shows. Deres brændstof er at efterlade dig fuld af energi og lyst til at høre mere. Kom og oplev et anderledes eksperiment udført af dygtige musikere, hvis gruppedynamik er stærkt medrivende!
“They exploded in a sonic inferno, that never lost momentum from the beginning till the end. Words can’t describe what I have witnessed. You need to experience this psyched-band live!” 4,5/5 Metaladay.dk

Se Hold your Tongue på Youtube
Se Tools på Youtube

ROYAL DECEIT – genopliver nu-metallen med deres blanding af alternativ metal og metalcore. Musikken præges af intensitet, passion og kaos, med smukke omkvæd, hårdtslående vers, og ryg-brækkende breakdowns! Ifølge Devilution kan deres lyd minde om 36 Crazyfists og Slipknot kombineret med mere core-orienterede bands som Killswitch Engage.
Når bandet spiller live er der altid fuld knald på, og publikum får ikke lov til at stå stille. Garnet svinges, og ryggen får ingen hvil, da headbanging er et krav! Bandet har altid givet sig selv 100 % på scenen, og har den opfattelse at musikken ikke blot skal høres men føles.

Lyt til A New Era på Youtube
Ly til Anathema på Youtube