fbpx

sep 4, 2019


Koda Kultur åbner i dag den 4. september for ansøgninger til en ny projektpulje. Projektpuljen støtter større indsatser i ind- og udland, fx festivaler, events eller kampagner med fokus på skabelse og formidling af ny musik.

For at opnå støtte fra Projektpuljen skal projektet kunne yde et væsentligt bidrag til skabelse og/eller formidling af ny musik. Der skal være tale om projekter med en vis rækkevidde og med bred, national interesse og appel.

Puljen kan søges af organisationer, foreninger, festivaler, institutioner og andre større aktører.

Der kan max søges en gang pr. kalenderår til det samme projekt, men der kan godt søges flerårige tilskud, dog max for en treårig periode.

Indsend din ansøgning inden 25. september 2019

Første ansøgningsfrist er 25. september 2019 kl. 15.00. Fra 2020 er det forventningen, at der vil være tre årlige ansøgningsfrister.

Ansøgning foretages via Kodas ansøgningsportal. Læs mere og ansøg her. 

Det faglige udvalg

Det faglige udvalg, der vurderer ansøgningen, er sammensat af fire medlemmer af Kodas bestyrelse, samt to repræsentanter fra Kodas ledelse. Udvalget består i 2019 af:

  • Anna Lidell (Kodas bestyrelse)
  • Bent Sørensen (Kodas bestyrelse)
  • Eva Hein (repræsentant fra Kodas ledelse)
  • Niels Mosumgaard (Kodas bestyrelse)
  • Ole Dreyer (Kodas bestyrelse)
  • Sara Linell (repræsentant fra Kodas ledelse)

Læs mere om puljen på Koda Kulturs hjemmeside her.

Har du spørgsmål vedrørende Projektpuljen kan du rette henvendelse til kodakultur@koda.dk eller på telefon til 33306300.

Om Koda Kultur

Hvert år afsætter Koda op til 10% af nettoindtjeningen til kulturelle formål, de såkaldte kulturelle midler. Den del af Kodas virke, kaldes Koda Kultur.

De kulturelle midler skal blandt andet stimulere og understøtte skabelsen af ny musik. Via støtte geninvesteres en vis andel af Kodas indtægter på den måde i udviklingen af musiklivet. Alle legater under de kulturelle midler er fra 2019 samlet på et sted. På kultur.koda.dk kan du danne dig et overblik over de forskellige støttemuligheder. Administrationen af de enkelte legater er fordelt mellem de fire foreninger, DPA, DJBFA, DKF og Musikforlæggerne, og Koda. Det betyder, at det er forskellige udvalg med en høj musikfaglighed, der vurderer de enkelte ansøgninger.

Læs bestyrelsens retningslinjer for anvendelsen af de kulturelle midler på Kodas hjemmeside. Her kan du også læse mere om anvendelsen af de kulturelle midler i Kodas gennemsigtighedsrapport for 2018 (side 26-30).

SENESTE NYT

Læs den spritnye udgave af Mer’ Monitor! 48

Læs den spritnye udgave af Mer’ Monitor! 48

Musikerbladet Mer’ Monitor er på gaden med nye spændende artikler.

Du kan bl.a. læse om hvad et imposter syndrom går ud på – noget som i værste fald kan stoppe en musikers karriere.
Læs desuden hvor essentielle kernefrivillige er på festivaler såsom UHØRT.

læs mere
Mer' Monitor! 46

Her kan du læse den nyeste udgave af bladet Mer’ Monitor!, som bliver udgivet af musikforeningen Mono i Aarhus i samarbejde med ORA.