fbpx
- Vi arbejder for vækstlaget i Danmark
Menu

Musikerdag KBH kommer til Vega i maj!


Den 26. maj åbner ORA og spillestedet VEGA dørene op for den første musikerdag i København.

Musikerdag KBH er for alle jer musikere, der drømmer om en fremtid indenfor musikken. Musikerdag KBH er fyldt med inspirerende talks og andet indhold om, hvad du skal være opmærksom på som musiker, der tager karrieren seriøst. Mød bl.a. bookere, producere, managere, professionelle musikere, bandcoaches, A&Rs og andre branchefolk. Og selvfølgelig en masse andre musikere, du kan networke med.

Oplev desuden de fedeste clinics, få taget professionelle bandfotos af bl.a. topfotografen Morten Rygaard, få democoaching på din musik af erfarne branchefolk, eller få et tjek af din PR-pakke af eksperter.

Følgende indslag kan man bl.a. opleve til Musikerdag KBH:

1) MAIN TALKS: Med emner af bred relevans for de fleste musikere.
2) GO DEEPER: Talks hvor der bliver gået mere i dybden med udvalgte emner.
3) WORKSHOPS: Hvor der er læring og håndgribelige tip til arbejdet som musiker.
4) CLINICS: Med møgseje musikere.
5) COACHING: Få konstruktiv feedback på din demo, få professionel hjælp til din PR eller få tip til at gøre din profil eller din strategi skarp.
6) PHOTO SHOOT: Få taget bandfotos af den anerkendte bandfotograf Morten Rygaard.
7) NETVÆRKSCAFÉ: Mød de mange branchefolk og forskellige brancheorganisationer og skab nye kontakter. Måske dagens vigtigste indslag? Faktisk synes vi, den er så vigtig, at vi har ryddet programfladen, mens der er netværkscafé, så du ikke behøver at gå glip af noget imens. Her kan du få en 1-til-1 snak med de mange branchefolk og måske stikke dem et visitkort. Du kan også møde forskellige brancheorganisationer, som kan rådgive i alt fra instrumentforsikring, fundraising, udgivelser, spillejob og faldgruber, som man skal være opmærksom på.

Det fulde program bliver offentliggjort løbende. Bliv opdateret og læs mere i Facebook eventet.

Køb billetten her.

Hvad : Musikerdag KBH
Hvornår : Lørdag d. 26. Maj kl. 12.00 – 19.00
Hvor : VEGA, Enghavevej 40, 1674 København

BEMÆRK forhåndstilmelding til PHOTO SHOOT og DEMO/PR-COACHING

– PHOTO SHOOT: Med Morten Rygaard, der bl.a. har arbejdet med 50 Cent, Depeche Mode, Lady Gaga, Rammstein og mange flere. Alle photo sessions varer en halv time.
-> NB! Deltagelse ved photo sessions kræver tilmelding og koster kr. 300,- pr. band/solist + entrébillet til Musikerdag KBH. Der er begrænsede pladser! Photo sessions foregår mellem kl. 11.30 – 19.30.
Tilmelding hér: ;https://podio.com/webforms/20254055/1380492

– DEMO-COACHING OG PR-COACHING: Få et par friske ører på jeres musik: I kan dykke ned i et enkelt nummer og snakke A- og B-stykker, eller det kan være det generelle udtryk over flere sange: stikker det i øst og vest, hvilken producer vil være god til genren, er der et marked for genren? I bestemmer selv…
Eller få feedback på jeres PR. I kan tage udgangspunkt i det nuværende pressemateriale, et par demoer, bandfotos, pr-materiale, video fra en koncert eller andet, for sammen at snakke om hvilket udtryk, I gerne vil give, og hvilken historie I gerne vil fortælle. Og om hvordan man fanger bookernes og mediernes blik med det samme.
Tilmelding hér: https://podio.com/webforms/20254135/1380497