fbpx
- Vi arbejder for vækstlaget i Danmark
Menu

Metalbands søges til showcase i Japan!


Danske metalbands kan nu ansøge om at spille til metalshowcasen, “Loud & Metal Mania”, i Tokyo.

Japan er verdens næststørste musikmarked og et meget relevant marked for de nordiske musikindustier. Nomex (dvs. samarbejdet mellem de nordiske musikeksportkontorer, heriblandt MXD – Music Export Denmark) har siden 2013 således arrangeret en nordisk handelsmission til Tokyo, omfattende diverse networking events, en handelsdag med 1-til-1 møder med den japanske branche, seminarer om det japanske marked, songwriting camp og showcases.

Handelsmissionen, som finder sted mellem d. 13.-16. november 2018, kendes i Japan under navnet, “Hokuo Music Fest”.

Ansøg inden d. 20. august

Danske metalbands kan nu søge om at spille på den nordiske metalshowcase, “Loud & Metal Mania”, som arrangeres af Creativeman Productions, der står bag nogle af japans største festivaler, fx Summer Sonic og metalfestivalen, Loud Park.

Koncerten for den japanske branche og de meget engagerede japanske metalfans finder sted d. 16. november.

Du ansøger ved at udfylde dette skema (NB: På engelsk!), inden d. 20. august.

Bliver dit band udvalgt af den japanske jury kan du få eksportstøtte til markedsudvikling via MXD.dk, efter de gældende regler.

NB: Det er et krav, at en repræsentant for bandet (bandleder, manager, agent, label eller forlag) deltager i handelsmissionen mellem d. 13.-16. november. Se program her

Det udvalgte danske band til “Loud & Metal Mania” var i 2016 The Interbeing (billedet), mens Defecto fik chancen i 2017.