fbpx
- Vi arbejder for vækstlaget i Danmark
Menu

Masterclasses for musikere – vol. #1 med Henrik Schou Poulsen/SP


PROMUS Music Talk er en ny række onlineaktiviteter målrettet upcoming musikere der nu får muligheden for at få insights og gode råd til deres videre færd i karrieren fra en række af landets fremmeste musikere. Første musiker i rækken er Henrik Schou Poulsen – aka SP!

Hos Promus er en stor del af arbejdet målrettet netværk, brobygning og kompetenceudvikling for alle professionelle aktører indenfor musikmiljøet. Men med deres nye masterclass-initiativ for musikere, vil de give unge upcoming musikere chancen for at møde en række af landets mest etablerede musikere, der vil dele ud af deres mangeårige erfaring i en række onlinesessions.
Her får du mulighed for at spørge om alt fra gear og grej til gode råd om din egen professionelle karriere.

Promus første masterclass session er med bassisten Henrik Schou Poulsen – a.k.a. SP. Det løber af stablen tirsdag d. 12. maj fra 16:00 – 17:00 – via ZOOM.

Det er gratis at deltage – men der er begrænset antal pladser, så det er “FØRST-TIL-MØLLE!”.

Send en kort ansøgning til info@promus.dk – hvor du kort beskriver din baggrund som musiker.

Promus Music Talks – masterclass for musikere – vol# 1: Henrik Schou Poulsen/SP
SP har spillet bas professionelt siden 1985, og har igennem årene turneret og indspillet med bl.a. Thomas Helmig, Sanne Salomonsen, Gnags, One Two, Sko/Torp, Rasmus Seebach, Niels Hausgaard, SP-JUST-FROST og mange flere. Desuden har han fungeret som kapelmester og bassist i diverse husorkestre i TV (Stjerne For En Aften, Showtime, Hit Med Sangen, MGP, DR Sportsgalla) og teaterforestillinger. Som bassist har SP medvirket på over 100 albums.
Endvidere har han også undervist i en årrække – bl.a. 7 år på Det Rytmiske Musikkonservatorium i København, hvor han også var beskikket censor, samt en lang række kurser og workshops på div. musikstævner, højskoler, MGK-skoler og musikefterskoler.
SP er desuden uddannet folkeskolelærer og lifecoach.

*****