fbpx
- Vi arbejder for vækstlaget i Danmark
Menu

AuditionDays Folk & World søger bands og solister


Spiller du musik indenfor folk- og world-beslægtedegenrer, så skal du spidse ørerne nu. Over tre koncertdage i december er fokus rettet mod roots-musikken på spillestederne Hagges i Tønder og Alice i København. De optrædende får kompetent feedback fra et panel af erfarne branchefolk. Ansøgningsrunden er åben nu!


I samarbejde med genreorganisationen Tempi kan vi nu løfte sløret for årets AuditionDays Folk & World arrangementer. For første gang bliver AuditionDays Folk & World præsenteret på Hagges i Tønder. Desuden er de to koncertaftener på Alice en del af en festival. Du kommer dermed til at spille foran et stort publikum, som en del af et større line-up med tre headlinere.

Ved alle koncertaftener får du, foruden koncertoplevelsen, min. 30 min. feedback fra et panel af erfarne og markante folk i den danske musikbranche. Ved at få udpeget dine styrker og svagheder, kan du arbejde mere målrettet og fokuseret mod at nå videre i din karriere. Du bliver desuden inviteret til et pre-coaching event inden koncerten, hvor du får en større indsigt i musikbranchen.

Alle artister indenfor folk- og world-beslægtede genrer kan deltage, uanset hvor i landet I befinder jer. ORA dækker naturligvis relevante udgifter ifm. koncerten.

Kunne du tænke dig at være med til AuditionDays Folk & World, så læs mere og ansøg om deltagelse i linket herunder.

Der er deadline for ansøgninger d. 22. juni kl. 12.00.