fbpx
(Organisationen af Rytmiske Amatørmusikere)
Menu

ORA arbejder løbende for at sikre fordelagtige vilkår for enkeltmedlemmerne og for medlemsforeningerne/-organisationerne.

Herunder finder du de aktuelle tilbud, du som medlem af ORA kan benytte dig af.

For at gøre brug af rabatterne skal du blot kontakte ORA på medlem@ora.dk.

 

Bliv Medlem

Medlemskab gælder for et år ad gangen og koster kr. 300,- årligt (dog kun kr. 200,-, hvis du er under 25 år).


 

Instrumentforsikring

ORA har indgået et samarbejde med forsikringsselskabet Brooklyn Underwriting. En aftale der gør det muligt for alle ORAs medlemmer at tegne en billig instrumentforsikring!

Som medlem af ORA har du nu, via Brookfield, adgang til den samme musikinstrumentforsikring som tegnes af musikere over hele verden. Hos Brookfield kan du få dækket tre typer genstande:

 • musikinstrumenter
 • musikudstyr
 • bærbart, elektronisk udstyr.

Forsikringssummen er på kun 1,5 % af værdien af de forsikrede instrumenter og udstyr (dog 3 % på tablet, bærbar PC og telefon), og der er ingen minimumspræmie. Forsikringen er en såkaldt All Risks forsikring og dækker dit instrument hele vejen rundt og har alt det med, som din almindelige indboforsikring ikke dækker. Forsikringen dækker i hele verdenen.

Læs mere og tegn forsikringen her.

 


ORA har indgået en samarbejdsaftale med Merch City, som er en “one-stop” leverandør af merchandise. De varetager hele processen fra produktion til levering. Både når det gælder sparring og udvikling af designs eller merchandisekoncepter, eller når dine kunders/fans’ opmærksomhed skal fanges. Du har desuden mulighed for at få din egen webshop med lager og logistik hos Merch City.

Læs mere på www.merchcity.com.

Som ORA-medlem får du følgende rabatter:

 • 10% rabat på produktion af alt merchandise.
 • 20% rabat på en Merch City bandshop

1. Merchandiseproduktion
Hos Merch City kan du få lavet alverdens medieproduktioner og merchandise. Du kan bl.a. få lavet CD og Vinyl tryk, få lavet band T-shirts, plektre, trommeskind, banner print med tryk, og meget andet til konkurrencedygtige priser. 

Priseksempler ved produktion af merchandise (efter rabat): 

 • 100 stk t-shirt fra 3.893 kr.
 • 100 stk 140g sorte vinyler fra 8.420 kr. 
 • 100 stk digipack CD’er fra 2.069 kr.

Priser ex moms og fragt.

2. Webshop med lager og logistik
Med en bandshop hos Merch City slipper du for alt bøvlet med lager og logistik. Merch City sørger både for at tage imod ordrer, at pakke og sende ordrer samt kundeservice. Basis shop-løsningen koster 384 kr. årligt efter ORA-rabat (normalpris 480 kr.). Denne giver dig adgang til 4 typer produkter på deres lager. 
Du kan læse mere om deres bandshop her.

 


 

Rabat på hoteller i hele landet

Er du og bandet på tour og har brug for overnatning, så kan du som ORA-medlem drage nytte af vores samarbejdsaftaler med Cabinn, First Hotels og Wake Up. Der er mulighed for ophold i hele landet, så der er rig mulighed for overnatning, hvor end koncerterne bringer jer hen. Det er kun et spørgsmål om, hvad der passer bedst for jer!

 

CABINN
ORA-rabatten ved CABINN er 10% rabat på værelsebookinger. 
Rabatten er gældende på listepriser for hotelværelser på samtlige CABINN hoteller i landet.

Book og læs mere her: www.cabinn.com

For at opnå den aftalte rabat skal reservationer foretages online via CABINNs hjemmeside og ved at benytte ‘Corporate ID’, som modtages via mail fra ORA. 

*Rabatsatsen gælder ikke på CABINN Apartments

 

 

FIRST HOTELS

ORA-rabatten ved First Hotels er på 15% rabat på værelsebookinger. 
Rabatten er gældende på listepriser for hotelværelser på samtlige First Hotels hoteller i landet.

Book og læs mere her: www.firsthotels.dk 

For at opnå den aftalte rabat skal du bruge en rabatkode, som modtages via mail fra ORA. 

*Rabatsatsen gælder på booking op til 9 personer.

 

WAKE UP

Du kan få 10% rabat på Wake Up hoteller. Wake Up er Arp-Hansen Hotel Groups nye moderne lavprishoteller i København og Aarhus.
Rabatten er gældende på alle fleksible priser på hjemmesiden.

Du kan læse mere om hotellerne og værelserne her: www.wakeupcopenhagen.dk 

For at opnå den aftalte rabat skal reservationer foretages online via et booking link, som modtages via mail fra ORA.

Hvis I skal på luksus-tour, og trænger til en overnatning på en suite, gælder de 10% også på resten af ARP-Hansens hotellerne, som f.eks. Tivoli Hotel – www.arp-hansen.dk.

*Rabatsatsen gælder alle fleksible priser (bookinger, der kan afbestilles og ændres), ikke dag til dag rabatter.

 


 

Musiker-høreværn

ORA har indgået en samarbejdsaftale med Audiovox om deres musikerhøreværn (type ER). Det er derfor muligt for ORAs medlemmer at få de formstøbte høreværn til kr. 1.250,- for et sæt inkl. filtre (normalpris kr. 1.750,-). Der kan vælges mellem 9, 15 eller 25 dB filtre.

Aftalen gælder de formstøbte, lineært dæmpende musikerhøreværn, hvor alle frekvensområder dæmpes ligeligt, så lyden stadig er fantastisk og ikke ‘mudrer’.
Alle bestillinger inkluderer de formstøbte høreværn + ét sæt filtre efter eget valg. Ekstra filtre kan tilkøbes, ligesom det er muligt at købe ørepropper til SHURE in-ear monitors.

Du kan læse mere om produkterne her.

 


 

Bograbat – Ud Over Scenekanten

Skal du/dit band blive bedre til ‘eje’ scenen under jeres koncerter? Er du i tvivl om, om du skal tale mellem numrene eller ej – og hvad du overhovedet skal sige? Kan man overhovedet planlægge en måde at optræde på, uden at det virker for unaturligt og indstuderet?

Hvis du er interesseret i at blive klogere på disse ting, så er det nu blevet meget nemmere. ORA har indgået en samarbejde med den erfarne performance-coach Kristian Koch, der i november 2016 udgav bogen “Ud Over Scenekanten”. Det er muligt for ORAs medlemmer at købe den anmelderroste håndbog for bands for blot kr. 299.- (kr. 325.- inkl. forsendelse) (Normalprisen er 399,-). 

Kristian Koch er bl.a. bandcoach til vores AuditionDays-koncerter og har hjulpet et utal af bands med at komme ud over scenekanten. Hans erfaringer er nu udmundet i en yderst lærerig håndbog.

I denne bog samler Kristian Koch for første gang sin filosofi og sin metode. Bogen henvender sig til alle rytmiske musikere – uanset om de er bandmedlemmer eller solister – der ønsker at gøre deres koncerter mere spændende, unikke, troværdige, frie og især mere musikalske. Kristian Koch præsenterer en stribe håndgribelige værktøjer, som kan tages direkte med i øvelokalet og bruges på scenen.

Obligatorisk læsning for alle bands”, skrev Gaffas anmelder Hansen i en 6-stjernet anmeldelse.

“Den er skrevet i øjenhøjde med bands, men med en tydelig viden og ekspertise bag ordene. Den kan læses hurtigt og vendes tilbage til igen og igen. Jeg forudser, at den bliver obligatorisk ved samtlige nye bands’ koncertplanlægning fremover.” (læs hele anmeldelsen)

Læs mere på www.kristiankoch.dk

 


 

Til foreninger: Academic License hos Winkas

Gør som mange andre foreninger og brug WinKAS Pro onlinesystem til håndtering af de mange arbejdsopgaver, som findes i en forening. Winkas flytter fokus og arbejdsopgaver ud på medlemmerne, så I som foreningsbestyrelse kan arbejde med de ting, som I er bedst til.

Som medlem af ORA er det muligt for netop din forening at få Academic License-priser i Danmark, da ORA er godkendt under ligningslovens paragraf 8A. Du kan derfor spare op til hele 1200 DKK årligt på abonnementet til Winkas.

WinKAS Pro kan løse mange af de udfordringer, som foreninger og organisationer står overfor — fx:

 • Global kontingentopkrævning og medlemshåndtering med rapportering af betalinger til lokalforeningerne.
 • Vedligeholdelse af medlemsoplysninger oprettet eller ændret via internettet eller fra lokalforeningerne.
 • Hel eller delvis regnskabsføring for lokalforeningerne, herunder budgettering — evt. på flere niveauer.
 • Håndtering af flere bankkonti.
 • Integration til eksisterende medlems- eller regnskabssystemer.
 • Arrangement-/kursusstyring og -booking.
 • Mulighed for egne kartoteker — direkte oprettet fra medlemskartoteket.
 • Mulighed for integreret webshop.
 • Mulighed for integreret online bookingsystem

 

Læs mere på: www.winkas.dk